Digidexo.com

Aromaterapi oljer og deres bruksområder

Eteriske oljer har en rekke anvendelser som deles av flere oljer. Det betyr at du kan velge fem eller ti grunnleggende aromaterapi oljer og lage en blanding til å behandle nesten enhver sykdom.

Lavender Essential Oil

Lavendel er sannsynligvis den mest nyttige olje å ha. Den kan brukes for: Sinus hodepine, forkjølelse, lunger, immunstimulerende, eksem, insektbitt, søvnløshet, stress, utslett, høyt blodtrykk, bie stikk og brannsår.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olje er ofte brukt til å behandle influensa, forkjølelse, lunger, hoste, revmatisme og laryngitt. Du kan også bruke den som et insektmiddel, antiseptisk og plantevernmidler.

Peppermynteolje

Peppermint, og i mindre grad Spearmint olje, er en utmerket antiseptisk og bee frastøtende. Bruker det også for opprørt buk, sjøsyke, for noen typer migrene, feber og som en anti-inflammatorisk.

Rosemary Oil

Rosemary kan brukes til å behandle lavt blodtrykk, som et minne og energiforsterker, for å behandle muskelsmerter, sirkulatoriske sykdommer, reumatisme og leddgikt og.

Kamille

Kamille er en blå eterisk olje - den blå er forårsaket av azulene, en kraftig anti-inflammatorisk. Blande en bit av kamille olje med eukalyptus, peppermynte og lavendel i olivenolje er en stor leddgikt og sår muskel behandling. Oljen er også beroligende og bra for søvnløshet.