Digidexo.com

Herbal Medicine for høyt blodtrykk og kolesterol

Blodtrykket er kraften av blod øve innsats mot veggene i blodårene som hjertet pumper ut blod gjennom kroppen din. Hvis dette trykket blir forhøyet og forblir høy over tid, kan det føre til hjertesvikt, nyresvikt, slag og koronar hjertesykdom. Hyperkolesterolemi eller høyt kolesterolinnhold i blodet er tilstedeværelsen av øket kolesterol i blodet. Hvis du har overdreven kolesterol i blodet, kan det overskytende bli deponert i blodårene dine og forårsake blokkeringer og innsnevring som til slutt kan føre til hjertesykdom. Mens det finnes utallige naturlige urter som brukes av herbologists og andre alternative helse utøvere i behandling av høyt blodtrykk og høyt kolesterol, er det fem potente de som en person bør være klar over.

Hvitløk

Hvitløk har vært brukt i mange kulturer i tusenvis av år som både medisin og mat. Hvitløk inneholder en potent aktiv ingrediens som kalles allicin, som kan bidra til å forebygge hjertesykdom, inkludert høyt kolesterol, åreforkalkning (sykdom der plakk samler seg på innsiden av blodårene dine) og høyt blodtrykk. Hvitløk kan finnes i supermarkeder og i kapselform i de fleste helsekostbutikker.

Gotu kola

Gotu kola er en medisinsk urt som har vært brukt i Kina, Indonesia og India. Den ble brukt til å forbedre mental klarhet, behandle hudsykdommer som psoriasis og spedalskhet og helbrede sår. Gotu kola inneholder en aktiv ingrediens som kalles triterpenes, som kan hjelpe kroppen bekjempe skadelige giftstoffer og behandle hyperkolesterolemi (høyt kolesterol) og hypertensjon (høyt blodtrykk). Denne urten kan finnes i tablettform eller som te.

Hawthorn

Hawthorne er en busk eller lite tre, og et medlem av rosefamilien. Det inkluderer en potent aktiv ingrediens kalt hagtorn flavonoid som kan behandle en rekke kardiovaskulære sykdommer, inkludert hjertesvikt, åreforkalkning og uregelmessig hjerterytme. Det er spesielt brukt av tradisjonelle urteleger for høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Bær og blomster av hagtorn er begge brukes for behandling av disse sykdommene. Hawthorne er tilgjengelig som en te eller kapsel.

Ingefær

Ingefær er en tykk, beige, knyttede jordiske stammen. Det er ribbet, lang og har grønne blader og hvite blomster. Det har vært brukt i mat retter og som medisin i Asia og Midtøsten tradisjoner siden antikken. Ingefær inneholder mange potente aktive ingredienser, inkludert flyktige oljer, gingerol og shogaols. Det brukes av herbologists å behandle fordøyelsesproblemer og hjertesykdommer, inkludert høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Ingefær kan inntas alene eller i kapselform.

Gingko Biloba

Gingko biloba er en av de eldste levende treslag med ingen nære slektninger. Det har blitt brukt medisinsk i tusener av år og er blant de høyeste selge urte medisiner i verden. Bladene av Gingko treet inkluderer to potente stoffer som kalles terpenoider og flavonoider. Begge disse stoffer er antatt å behandle en rekke kardiovaskulære sykdommer, inkludert høyt kolesterol og høyt blodtrykk.