Digidexo.com

Matvarer for å hjelpe vokse hår og negler

Frequenting en skjønnhetssalong for å ha håret gjort eller å få en mani-pedi er en overfladisk, midlertidig måte å få utseendet til sunn hud og negler. Praktisk og logisk, begynner god helse fra innsiden og ut, og effektene av å spise sunt vare mye lenger enn et besøk til skjønnhetsekspert.

Betakaroten

Betakaroten er et element som konverterer til vitamin A, som hjelper skjemaet hår og negler. Karoten-rike matvarer inneholder brokkoli, gulrøtter, greener, squash, aprikoser og meloner.

Kalsium

Kalsium hjelpemidler i bein vekst. Negler er en forlengelse av bein. Kalsium-rik mat inkluderer melk, ost og yoghurt, samt brokkoli, appelsiner, greener, bønner, laks, mandler og tofu.

Magnesium

Magnesium er nødvendig som en naturlig bestanddel av bein. For å opprettholde din daglige tilførsel av magnesium, bør disse matvarene inngå i kostholdet ditt:

Beans
Nøtter
Skalldyr
Brokkoli
Hele korn

Iron

Jern bidrar til transport av oksygen til og gjennom blod, til hjertet og andre organer i kroppen. Det hjelper skjemaet hemoglobin i blodet. Det er også en komponent i mange proteiner. Mat rik på jern er rødbeter, kjøtt, blackstrap melasse, skalldyr, bønner og kalkun.

Sink

Sink fremmer vekst og helbredelse. Det hjelper funksjonen av kobber i kroppen, samt. Sinkrike matvarer inneholder fisk og skalldyr, hvetekli, pinjekjerner og pekannøtter.

Fosfor

Fosfor-rik mat fremme bygging av sterke bein og tenner. Mat som inneholder fosfor er hvetekli, frø, nøtter og fet fisk.