Digidexo.com

Hva Frukt hoppe starte metabolisme?

Hva Frukt hoppe starte metabolisme?


Ifølge nettstedet Come-Fedme-Today.com, kan innlemme matvarer som fremskynde stoffskiftet i kostholdet ditt kan hjelpe deg å miste vekt. Metabolisme er den prosessen som energi blir produsert fra maten. En raskere metabolisme betyr at kroppen bruker mat mer effektivt, mens en langsommere metabolisme betyr at maten blir omdannet til fett. Selv om den beste måten å øke hastigheten på stoffskiftet er gjennom trening, kan spise visse frukter også hoppe starte stoffskiftet.

Bananer

Bananer er rik på kalium, noe som bidrar til å regulere overføringen av næringsstoffer til cellene. Faktisk er kalium en nødvendig substans for karbohydratmetabolismen. Kalium kan også bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt og type 2 diabetes. Bananer også inneholder resistent stivelse, i en svelgbar fiber som gjærer i tykktarmen, og skaper butyrater som blokkerer omdannelsen av karbohydrater til drivstoff, tvinge kroppen til å forbruke lagret fett i stedet. Bananer inneholder prebiotisk fiber i tillegg, noe som bidrar til å dempe appetitten.

Epler

Epler er rike på pektin, som er et vannløselig fiber som bidrar til å regulere mage-tarmkanalen og begrenser mengden av fett som cellene kan absorbere. Epler er også høy i fiber, noe som kan bidra til å rense tykktarmen. Imidlertid er det viktig å velge organiske epler. Epler er en av Environmental Working Group er "Dirty Dozen", frukt og grønnsaker som bidrar rundt 80 prosent av de plantevernmidler som vi forbruker i vårt kosthold.

Blåbær

Blåbær er fullpakket med antioksidanter, phytoflavanoids, kalium og vitamin C. mat rik på vitamin C er et godt valg for å brenne fett, og kan bidra til å hindre kolesterol fra forming. I tillegg til å øke stoffskiftet, kan spise blåbær senke risikoen for hjertesykdom og kreft, ifølge Dr. Nicholas Perricone, professor II i medisin ved Michigan State University College of Human Medicine.

Appelsiner og grapefrukt

Hvis du har hørt av grapefrukt diett, så vet du allerede at grapefrukt har metabolisme øke og fettforbrenning fordeler. Grapefrukt og andre sitrus er høy i fiber og vitamin C. Legge grapefrukt til kosthold vil også redusere insulinnivået, som hjelper kroppen forbrenne fett raskere. Grapefrukt er også sies å ha "negative kalorier", fordi fordøye man tar mer kalorier at grapefrukt faktisk inneholder. Appelsiner er litt høyere i sukker enn grapefrukt, noe som kan bidra til å regulere blodsukkernivået. Appelsinjuice er et godt alternativ for en frokost juice fordi sukker kan gi deg et løft etter en lang natt med faste.

Tomater

Selv tomater har lenge vært betraktet som en grønnsak, betyr strukturen for tomat at det faktisk er klassifisert som en frukt. Tomater inneholder lykopen, en antioksidant med naturlige kreft-bekjempelse egenskaper. Tomater er også høy i sitronsyre, eplesyre og oksalsyre, noe som bidrar til kroppen for å smelte bort fett og støtte nyrefunksjonen. Som mange frukter, tomater hjelpe kroppen med å produsere leptin, et stoff som undertrykker appetitten.