Digidexo.com

Food Pyramid Retningslinjer for Kids

Food Pyramid Retningslinjer for Kids


Å gjøre de riktige ernærings valg for barnet ditt kan føre til en sunnere voksne liv. The United States Department of Agriculture (USDA) skapte næringspyramiden i 1992 for å gi amerikanerne en idé om hva slags næring de trenger hver dag for å holde seg frisk. Det utgis og oppdateres, hvis nødvendig, hvert femte år. Pyramiden inneholder nå fysisk aktivitet og moderasjon i porsjonsstørrelser som en del av sin strategi. I 2005 USDA utvidet deres hjemmeside for å inkludere en mat pyramide for barn så vel som interaktive spill.

Retningslinjene

Pyramiden består av seks næringsseksjoner. Den voksne versjonen av pyramiden viser en voksen gå i trapper, mens barnas pyramide funksjoner barn løper rundt og spille fotball. Matvare deler av pyramiden inkluderer korn, grønnsaker, frukt, melk, kjøtt og bønner, og oljer. De bredeste striper på diagrammet er for korn, grønnsaker og melkeprodukter. Det betyr at du bør spise eller drikke mer fra de delene enn fra de mindre striper, som representerer frukt, kjøtt og bønner, og oljer.

Hvor mye

Antall kalorier som er nødvendige for barnet varierer med alder, bygge og fysisk aktivitet. Du bør likevel følge andelen retningslinjene i næringspyramiden. USDA mypyramid.gov nettsted har et interaktivt verktøy du kan bruke til å finne de riktige mengder for barnet ditt. For eksempel, en fire år gammel gutt som har mindre enn 30 minutter fysisk aktivitet om dagen bør ha fire gram av korn, en kopp og en halv av grønnsaker, en kopp frukt, to kopper melk og tre oz. kjøtt og bønner. Disse beløpene er basert på en 1200-kalori-en-dagers diett. Samme alder barn som har mer enn 60 minutter fysisk aktivitet om dagen bør spise fem oz. av korn, to kopper grønnsaker, en kopp og en halv av frukt, to kopper melk og fem oz. av kjøtt og bønner.