Digidexo.com

Medisinering for Helvetesild Pain

Styring av smerten forbundet med helvetesild, en gjentakelse av VZV (varicella-zoster virus, som også forårsaker vannkopper), er en kombinasjon av målretting viruset med antivirale midler, så vel som å lindre smerte spesifikt. En rekke metoder er brukt, varierende basert på alvorligheten av smerte som oppleves av en individuell pasient.

Antivirale med kortikosteroider

Det er viktig å begynne antiviral behandling så snart som mulig etter de første tegn på utslett, innen 72 timer ifølge Mayo Clinic og GlaxoSmithKline, produsent av en behandling for helvetesild, Valtrex. Antivirale midler forstyrrer virusets reproduksjonssyklus og kan redusere hvor lenge helvetesild utslett er til stede, så vel som alvorlighetsgraden av utbruddet verket.

Antivirale midler i kombinasjon med et kortikosteroid som prednison er nyttig i lindre smerter forbundet med helvetesild. Ifølge Seth John Stankus, MAJ, MC, et al, kortikosteroider brukes sammen med antivirale redusere hevelse av nerver og kan redusere dvelende nerveskader; denne behandlingen, da, brukes også til å redusere sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi, en tilstand der smerte av helvetesild henger lenge etter at utslettet har ryddet opp.

Analgetika

Bruk av over-the-counter (OTV) smertestillende midler kan være nok for noen lider av helvetesild. Men graden av smerte som oppleves av lider av helvetesild, varierer i stor grad, og for noen personer OTC analgetika har liten eller ingen effekt; i disse tilfeller narkotiske smertestillende kan være nødvendig. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), alternativene inkluderer oksykodon, metadon og morfin.

Capsaicin og Calamine

Salven (slik som Caladryl) og capsaicin-behandlinger kan anvendes for å lindre smerte på stedet av helvetesild blemmer, før og etter at de har crusted over, henholdsvis, i henhold til Stankus, et al. Capsaicin, markedsført som Zostrix, er en aktuell smertestillende også brukes til å lindre leddsmerter i leddgikt; Imidlertid bemerker ninds at mange mennesker opplever en brennende smerte når du søker Zostrix.

Lidokain

Ifølge ninds, aktuelle analgesi som lidokain, som kan brukes i en patch, unngå potensielle bivirkninger av andre smertestillende midler. Den ninds rapporterer også at det er en lidokain patch som er godkjent spesielt for bruk i pasienter med helvetesild smerte henger.

Komplikasjoner

Ifølge GlaxoSmithKline, kan herpetic blemmer som vises under helvetesild utvikle bakterielle infeksjoner, og dette kan føre til arrdannelse. Hvis blemmer bli infisert, kan en antibiotikabehandling også bli pålagt å kontrollere at infeksjon sammen med andre behandlinger for helvetesild.

For de som utvikler postherpetisk nevralgi, kan en rekke andre lindringstiltak brukes, inkludert tricylic antidepressiva og antiepileptika, sammen med fortsatt bruk av capsaicin og lidokain.