Digidexo.com

Hvordan behandle Herpes 2

Hvordan behandle Herpes 2


Herpes simplex virus to, eller HSV-2, er en hvilken som helst form for herpes som er seksuelt overført. Hyppigst denne form for herpes er referert til som genital herpes. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er omtrent 45 millioner amerikanere over 12 år for tiden infisert med HSV-2-viruset. Det finnes ingen kur for herpes; Men det finnes måter å hjelpe behandle viruset.

Hvordan behandle Herpes 2

•  Bruk en periodisk antivirale legemidler. Den første og mest vanlige form for behandling for HSV-2 formen av viruset er den intermitterende bruk av antivirale midler. Antivirale medisiner er spesielt formulert resepter som hjelper stoppe veksten av viruset. Dette kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av herpes utbrudd, redusere sjansene for overføring til andre og redusere hyppigheten av utbrudd. De vanligste typer antivirale midler til HSV-2 er acyclovir, famciclovir og valacyclovir.

Snakk med legen din om undertrykkende terapi. Suppressiv terapi er en annen form for behandling av herpes simplex to. Suppressiv terapi innebærer å ta en mindre dose av antivirale medikamenter, men på en daglig basis. Denne formen for terapi er vanligvis forbeholdt pasienter som har mer enn seks utbrudd av genital herpes hvert år. Ifølge CDC, når undertrykkelse terapi anvendes, utbrudd kan reduseres med opp til 80 prosent.

Ta skritt for å redusere stress. Herpes bruker mye av sin tid i kroppen i sin latent fase. Men når immunforsvaret blir deprimert nok for det å bryte ut, vil herpes dra nytte av situasjonen og bli aktiv, utløser et utbrudd. Når kroppen blir stresset, er ditt immunsystem påvirkes og blir svakere. Dette gjør at herpes viruset til å bli aktive. Kombinere reseptbelagte medisiner stress-relief teknikker kan også være en form for behandling for HSV-2. Mulige stress relief teknikker inkluderer å ta en yogatime, lære avspenningspusteøvelser og tiltak for å redusere årsakene til stress i livet ditt.

Hint

  • HSV-2 kan føre til alvorlige helseproblemer hvis den ikke behandles riktig. Alltid oppsøke lege når du ser eller opplever unormale problemer kroppen, særlig når de involverer kjønnsorganene.