Digidexo.com

Naturopathic Remedy for forkjølelsessår

Omtrent halvparten av alle barn under 10 år er bærere av herpes simplex virus som forårsaker forkjølelsessår, også kjent som munnherpes. Etter at det første utbruddet, som oppstår i løpet av en ukes eksponering for viruset, og varer opp til tre uker, forblir viruset i kroppen, og kan returnere med feber, solbrenthet og stress. En kald sår er preget av prikking, hevelse, rødhet og smertefulle skorpedannelse blemmer, oftest på leppene eller munnvikene. Naturopathic rettsmidler kan hindre utbrudd, lindre symptomer og hastighet helbredelse.

Lysin

To aminosyrer, L-lysin og L-arginin, figur inn i kontroll av herpes. Når det er for mye L-arginin i kroppen, herpes utbrudd forekommer med mer frekvens. Når L-lysin nivå er høyere enn nivået L-arginin, er herpes virus-aktivitet inhiberes. Dette forholdet kan forbedres ved å ta tilskudd av L-lysin, og ved å redusere inntak av L-arginin-rike næringsmidler. L-arginin er rikelig i sjokolade, peanøtter, soyabønner, korn, havre, kjøtt, meieriprodukter, kylling, mais, mandler og cashewnøtter. Andre nøtter og frø inneholder også L-arganine.

Sitronmelisse (Melissa officinalis)

Polyfenoler, en type antioksidant som kan redusere herpes utbrudd, er funnet i sitronmelisse, en urt te som har antivirale egenskaper. Det kan tas internt eller brukes direkte til forkjølelsessår. Gjør en infusjon ved bløtlegging av en spiseskje av fersk eller fryse-tørket urt i et beger med kokende vann i 15 minutter. Det er bedre å bruke friske urter (med en sterk sitron lukt) fordi styrken er tapt ved langvarig tørking og lagring. Drikk sitronmelisse te liberalt, varmt eller kaldt; flere kopper om dagen kan forebygge herpes utbrudd.

Andre rettsmidler

Johannesurt tinktur er kjent for å drepe herpes virus hvis den anvendes til forkjølelsessår tidlig og flere ganger om dagen. Echinacea inneholder en antioksidant som beskytter huden og slimhinnene celler fra skade av skadelige organismer. Swish solhatt ekstrakt rundt munnen og svelger fire ganger om dagen. Oliven blad ekstrakt og lakris te har også antivirale effekter. Mushroom ekstrakter som maitake, shiitake og reishi bekjempe virus og bygge motstand mot sykdom. Tea tree olje er en potent antiseptisk som kan brukes, full styrke eller fortynnet, med olivenolje til forkjølelsessår.

Betraktninger

Fordi varme, feber og solbrenthet forårsake forkjølelsessår utbrudd, bruke kalde omslag rundt munnen ved første tegn på et utbrudd kan forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av blemmer. Rikelig med hvile og avslapning, inkludert meditasjon og visualisering av helse, kan redusere alvorlighetsgraden av outbreaks.Take en høy-stress formel vitamin B-kompleks for å hjelpe healing og immunforsvar. Hvis munnsår ofte, se en naturopathic lege for å utelukke underliggende hypotyreose. Denne legen vil også være flinke til å diagnostisere og behandle mat følelser som kan gjøre kroppen mer utsatt for herpesvirus.