Digidexo.com

Hvem trenger en tredemølle?

En tredemølle er en veldig populær øvelse maskin som simulerer de to vanligste formene for kardiovaskulær trening: gåing og løping. Det består av en motor, styrekortet, kroppsramme med rekkverk, bred og solid, og belte dekk hvor remmen er festet. Båndet er utformet til å bevege seg; det er der en bruker vil gå eller løpe. Tredemøllen er brukt av ulike typer mennesker, fra unge til eldre borgere.

Fedme Lider

Tredemøller er svært ofte brukt av lider av fedme som ønsker å forbrenne fett og gå ned i vekt. Etablering av en øvelse rutine er en av de mest anbefalte vekttap metoder. Etter denne rutinen, men kanskje ikke så lett for noen mennesker, på grunn av tidspress eller mangel på treningsutstyr. Å ha en tredemølle kan bidra til å holde denne rutinen, fordi det gir bekvemmelighet og fleksibilitet. Stay-at-home mødre kan bruke tredemølle når deres babyer sover eller på fritiden. Arbeidsfolk kan velge å jobbe på tredemølle når som helst i løpet av dagen eller om natten, forutsatt at den er tilgjengelig.

Gym-Rats

Selv om folk ikke er overvektig, er en nøkkel til å opprettholde helse vanlig løping eller jogging. Regelmessig trening kan være et problem når været ikke tillater utendørs aktiviteter. Med tredemølle, kan brukerne trene uten å tenke på regn, varme, forurensning eller støy. De er også ofte funnet i treningsstudioer, som de gir en enkel stasjonær sted å trene.

Idrettsutøvere

Idrettsutøvere - for eksempel profesjonelle løpere, basketballspillere og fotballspillere - behovet for å være i utmerket fysisk form til å takle kravene fra sine idretter. Ved hjelp av en tredemølle er en måte de kan trene sine kardiovaskulære systemet. Bortsett fra dens bekvemmelighet, kan en tredemølle også være utstyrt med skalaer som utøvere kan bruke til å måle hastighet, distanse, puls og kaloriforbrenningen, som kan hjelpe dem til å trene mer effektivt.

Eldre eller pasienter som trenger rehabilitering

For eldre mennesker eller pasienter som trenger rehabilitering, kan spesielle tredemøller brukes. Eldre mennesker ofte utvikler helseproblemer som skyldes fysisk inaktivitet. En rehabilitering tredemølle er vanlig for eldre å forbedre deres hjerte fitness. Rehabilitering tredemøller er også brukt til å gi fysioterapi for pasienter som har ortopediske og kardiopulmonære problemer. I tilfelle av svært små barn, barn rehabiliteringstredemøller er også tilgjengelig.