Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter graviditet

Hvordan å miste vekt etter graviditet


Det kan være ganske utfordrende å gå ned i vekt etter svangerskapet, men nedenfor er noen tips og strategier for å hjelpe deg forenkle prosessen.

Hvordan å miste vekt etter graviditet

For å gå ned i vekt etter svangerskapet, bør du vurdere å amme barnet ditt. Det er bra for dere begge. Fordelene for deg inkluderer: økt produksjon av prolaktin, et beroligende hormon, raskere krymping av livmor (som ble strukket ut bærer baby), brenning av flere hundre kalorier per dag, og en flott måte å bånd med barnet ditt. Og fordelene for barnet ditt inkluderer: mange ernæringsmessige fordeler (siden morsmelk er naturens ideelle kilden til ernæring for spedbarn), en flott måte å bånd med deg og utvikle en sunn følelse av tilknytning til deg, og flere andre fordeler.

leger vanligvis anbefaler å vente seks uker eller så å gjenoppta din regelmessig mosjon rutine fordi du vil at kroppen skal leges helt fra fødselen. (Når du gjenoppta, ta det med ro de første par økter for å sørge for at du føler deg opp til det.)

En annen måte å gå ned i vekt etter svangerskapet er å spise sunt (masse grønnsaker, frukt og hele korn). Fiber er spesielt viktig, fordi det gjør at du føler deg mettere, holder deg "vanlig", og kan hjelpe deg ned i vekt etter svangerskapet.

Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann, som hjelper deg flush giftstoffer, og som også kan øke vekttap innsats.

Hint

  • Ta det med ro på deg selv. Folk får graviditet vekt i løpet av ni måneder, og det kan ta like lang tid om ikke lenger å gå ned i vekt etter svangerskapet. Det er ikke sunt å miste graviditet vekt for raskt, og hvis du opplever noen tilbakeslag i innlegget partum vekttap mål, vet at dette er greit, og at du vil være i stand til å komme tilbake på sporet. For mange kvinner er for hard mot seg selv, spesielt når det gjelder å miste vekt (ikke bare etter en graviditet, men når som helst). Bestem deg for å være mild og medfølende med deg selv nå og alltid.