Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne beste livet diett til Weight Watchers Kjerne Plan

Hvordan man kan sammenligne beste livet diett til Weight Watchers Kjerne Plan


Weight Watchers Kjerne Plan fokuserer på å spise fra en liste over sunn mat. Dette inkluderer høy fiber korn, magert kjøtt og proteiner, fett-fri melkeprodukter og sunne oljer. Den beste livet diett er en levetid plan med et mål om å hjelpe deg å holde vekten av og utvikle sunne vaner. Begge planene har to store ting til felles - lærer deg å gjøre sunne valg og en vekt på hele korn, høy fiber karbohydrater.

Hvordan man kan sammenligne beste livet diett til Weight Watchers Kjerne Plan

Les detaljene i hvert plan. Gå til Weight Watchers og beste livet diett nettsteder for forklaringer om hver diett. Det er en avgift for å bli en online medlem.

Kjøp Bob Greene bok for å få full kjerne av hvordan programmet fungerer. Også vurdere å delta en Weight Watchers møte - gratis - for å sjekke det ut.

Velg matvarer fra en godkjent Kjerne listen. Dette inkluderer grønnsaker, frukt, ikke-kremet supper, hel-hvete pasta, brun ris, poteter, fiberrikt korn og korn.

Følg tre faser av beste livet diett. Under den første, fokuserer du på å øke ditt aktivitetsnivå og regulere måltidet planen. I fase 2 og 3, må du unngå seks matvarer: fete meieriprodukter, hvitt brød, vanlig pasta, trans fett, stekt mat, sukkerholdig brus og alkohol.

Vær oppmerksom på din sult, for ikke å telle poeng eller kalorier. Du trenger ikke å enten plan. I stedet, lytt til kroppen din og slutte å spise når du er fornøyd. Lær komfortsonen av sult.

Legg i noen statister. I løpet av fase 3 av de beste livet diett, får du Anything Goes kalorier. Weight Watchers gir deg 35 Flex Points per uke. Begge kan bli brukt for splurges.

Hint

  • Daglig trening vil hjelpe deg å møte dine vekttap mål.
  • Snakk med legen din før du starter en ny diett.