Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

En fot sopp er en infeksjon som påvirker huden og neglene på føttene, og det er svært smittsom. Du kan plukke den opp når du er i områder hvor det er mye fuktighet eller fuktighet, for eksempel svømmebasseng, offentlige treningssentre, boblebad og dusjer som er delt med andre. Huden på foten blir smertefullt, svie, hovne, kløende og blødning eller blemmer kan bryte ut. Tåneglene kan bli tykkere, slå gulaktig og har en ubehagelig lukt. Mens det er over-the-counter medisiner som tilbyr hjelp, er det også naturlig rettsmidler som behandler fot sopp.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

•  Spis levende kultur yoghurt, som er et kosttilskudd kilde til Lactobacillus acidophilus, en "gode bakterier" som lever i tarmen. Levende kulturer er de organismer som bidrar til å forvandle pasteurisert melk i yoghurt, gjennom gjæringsprosessen. Den Lactobacillus acidophilus i yoghurt bidrar til å bekjempe overvekst av gjær forårsaket av Candida albicans sopp. Symptomer manifest som fot sopp, gjær infeksjoner, mental fogginess, kronisk tretthet og andre symptoms.Candida albicans blomstrer i miljøer der det er mye fuktighet, for eksempel bassengområder og dusj etasjer, noe som gjør føttene sårbare for fot sopp. Unngå bakevarer gjør med bakegjær, som de vil bidra til blomstrende candida, noe som kan forverre tilstanden din. Du bør spise en kopp yoghurt daglig. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at produktet du får er "live aktive kulturer."

DAB på tea tree olje. Det kommer fra den australske tea tree, kjent for å ha en sterk aroma og tykke, klissete blader som tilbyr medisinske egenskaper når den er gjort om til en "te", etter koking bladene. Tea tree olje har vært brukt i århundrer av aboriginerne for helbredende formål. Siden det er en potent soppdreper og antiseptisk, bør du bruke den til å klare opp din fot sopp, gjelder det med full styrke to ganger om dagen, til du ser forbedring. Kontroller at produktet du bruker er 100% tea tree olje, for å sikre at du bruker den høyeste potens. Bruk den eksternt bare.

Suge føttene i varmt vann og økologisk eple cider eddik i ca 15 minutter daglig. Vær sikker på at du tørke føttene godt, for å hindre fukt fra klamrer seg til føttene.

nippe litt pau d'arco te. Pau d'arco, også kalt Lapacho, kommer fra den indre bark av en brasiliansk treet kjent som Tabebula avellanedae. Det hjelper å bekjempe virus, bakterier og soppinfeksjoner. Du kan få dette i form av teposer. Drikk tre kopper hver dag, søtet med honning. I enkelte individer kan pau d'arco forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast eller diaré. Hvis du er på antikoagulantia eller blodfortynnende medisiner, pau d'arco kan øke deres effekt og føre til indre blødninger.

Suge føttene i Epsom salter for en halv time daglig for å bidra til å rydde opp problemet. Sett på et par rene bomullssokker når du er klar for sengen og sette hakket, rå hvitløk i dem først. Hvitløk er en naturlig antibiotika og arbeider for å bidra til å rydde opp soppinfeksjoner.

Hint

  • Vær forsiktig med å spre din fot sopp til andre.
  • Sjekk først med legen din før du bruker en alternativ løsning hvis du er gravid eller
  • tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du har noen alvorlige kroniske sykdommer eller andre
  • alvorlig sykdom.