Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt uten kostnad

Hvordan å miste vekt raskt uten kostnad


Det er viktig å holde vekten under kontroll. Overflødig fett kan øke risikoen for sykdommer som diabetes, hjertesykdommer og brystkreft. Selv om det er viktig for å være på en sunn vekt, kan miste vekt være dyrt. Treningssentre og pre-pakket kosthold mat kan koste mye penger. Et balansert kosthold og øvelser hjemme trenger ikke koste noe. Vekttap kan være gratis hvis du følger de riktige at-home trinn.

Hvordan å miste vekt raskt uten kostnad

Diet

•  Spis fettfattig yoghurt til frokost. Toppen din yoghurt med frisk frukt eller prøve å blande med frukt for en smoothie. De levende og aktive kulturer vil holde magen mindre oppblåst.

Spis omtrent ti mandler for en hjerte-sunn tilfredsstillende snack.

Nyt en spinat salat toppet med grillet kylling og kikerter og tilsett 1 ts. av olje og en ts. av eddik på toppen av det til lunsj.

Spis et eple for en ettermiddag snack. Dette vil holde deg full på grunn av sin høye fiberinnholdet.

Nyt grillet laks med en kopp hjemmelaget grønnsakssuppe til middag.

Trening

Ta en 30-minutters spasertur hvis været tillater det. Hvis været ikke er samarbeidsvillig, gå opp og ned trappene for ditt hjem minst fem ganger. Hvis du ikke har skritt, gå rundt hjemme. Boost treningen ved å endre din tur til en jogge eller løpe.

Arbeid magemusklene ved å gjøre crunches. Lå flatt på gulvet, legg hendene på siden av hodet slik at du ikke drar på halsen din og trekk kroppen opp fra gulvet bare noen få inches. Hvis du har en hard tid holde føttene ned, skyver føttene under sofaen for å holde dem nede.

Arbeid biceps ved å løfte vekter. I stedet for å kjøpe vekter, prøv å holde en hermetisert grønnsaker i hver hånd. Hvis du ønsker tyngre vekter, prøve to av samme størrelse flasker med rengjøringsmiddel. Start med å holde håndflatene møtt ut og sakte curling vektene opp mot skuldrene. Sakte bringe dem ned igjen. Gjenta 12 ganger.

Arbeid din øvre og nedre kroppen samtidig ved å gjøre knebøy thrusts. Knebøy ned med vekten på hælene. Berøre bakken og plassere hendene på gulvet foran deg. Hopp hælene bak deg slik at du er i push-up posisjon. Hold kroppen din på plass og hoppe og sette kroppen tilbake i knebøy posisjon. Sakte rulle opp. Gjenta åtte ganger.

Hint

  • Fullfør en krets av alle øvelsene minst tre dager i uken for å se resultater raskt.