Digidexo.com

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av små midd som borer seg inn i huden din. Symptomene inkluderer røde, kløende og lette røde linjer under huden. Når du får en skabb infeksjon, får huset ditt en, også. Dette er fordi mens skabb midd ikke kan leve mer enn ca 3 dager uten en menneskelig vert, de er veldig lett å "gå rundt", fordi de kan reise på håndklær, sengetøy, leker og omtrent alt annet som har blitt behandlet av en person med en skabb infeksjon.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Unn alle. Leger generelt vil forskrive en krem ​​å bære over natten som vil drepe midd. Det er best for alle i huset for å bruke denne kremen (med mindre legen bestillinger ellers) for å hindre at midd fra å migrere.

•  Isoler alt. Dette betyr at du trenger å samle opp alle leker, sengetøy, håndklær, puter og utstoppede dyr i huset. Alt som kommer i kontakt med familiemedlemmer på en daglig basis, må være i denne isolasjon "målgruppen." Ellers, hvis midd lever på noe som er savnet, og du berører den, så vil du fortsatt ha smitten lenge etter at du er ferdig med behandlingene.

Place leker, puter og utstoppede dyr i lufttette poser. De må være positiv i disse poser i to uker. På slutten av de to ukene, kan du støvsuge dem grundig for å fjerne eventuelle døde skabbmidd og deretter returnere dem til sine eiere.

Vask alle sengetøy og håndklær minst to ganger i varmt vann med oppvaskmiddel. Du blir nødt til å gjøre det samme etter hver natt for å påføre kremen på sengetøy som alle sovet på. Dette vil vaske midd ut av sengetøy og hindre dem fra å ligge på lur for deg å komme tilbake i sengen den første natten din krem ​​diett er over. Du må også vaske alle de vanlige vaskeri på samme måte. Dersom klær ikke kan ta varmt vann og høy varme tørking, da blir du nødt til å plassere den i lufttette poser i stedet.

Tørk alt tøyet på høy varme. Dette er svært viktig fordi det vil avslutte eventuelle midd som gjorde det gjennom vaskesyklusen.

Støvsug huset. Normalt vil dette bare bety matter og tepper. Men når du kjemper skabb, du også trenger å støvsuge madrasser, gardiner og møbeltrekk. Dette må gjøres for hver dag under hele behandlingen.

Hint

  • Skabb kan være vanskelig å diagnostisere. Prøv ikke å klø det infiserte området så legen vil være i stand til å få øye på midd lettere.