Digidexo.com

Tips for å miste vekt i College

Tips for å miste vekt i College


Den beryktede "freshman femten" eller "college ten" er begreper brukt mot vekten at mange unge kvinner har en tendens til å få ved å starte college. Fra sovesal måltid planer mangler i ernæring til rett og slett ikke har tid til å trene mellom klasse, er det lett å miste kontrollen over din fitness og kosthold plan gjennom hele skoleåret. Å miste vekt på college kan være vanskelig til tider, men det kan gjøres gjennom hardt arbeid og engasjement.

Gange til Class

En av de enkleste måtene å miste vekt på college er å gå til klassen i stedet for kjøring. Hvis du bor på campus, bare gå fra dorm til hver av klassene kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og holde seg i form.

Ta trappen

Velger å ta trappene over heisen til klassene over første etasje er en enkel justering du kan gjøre i din rutine for å slippe vekt. Ta trappene vil ikke bare brenne kalorier, vil det også hjelpe tone bena og styrke din underkroppen.

Drikk vann

Fristelsen til å drikke koffeinholdige drikker vil kjøre høyt som du jobber på din engelsk essay eller pugge for finalen, men ved å velge å drikke vann i stedet du vil eliminere tar i tomme kalorier som kaffe og brus er fylt med. Drikkevann vil hjelpe deg å miste vekt, klare opp huden din og føler seg mer våken og fokusert for klassen.

Pakke en lunsj

I stedet for å bruke penger hver dag for å ta lunsj på en nærliggende fast food restaurant, pakke en lunsj som er høy i næringsstoffer og lite fett. En hjemmelaget sandwich med et eple eller granola bar er en langt mer næringsrik alternativ enn en cheeseburger med pommes frites. Ved å pakke en lunsj, vil du holde kalori-og fettinntaket til et minimum samtidig som oppfyller dine daglige ernæringsmessige behov.

Reserve ta ut for spesielle ocassions

Mye som koffeinholdige drikker, kan det være fristende å bestille en pizza eller kinesisk mat mens du er opptatt av å studere til eksamen. For å dempe sult uten å ofre din diett, holde mini kjøleskap fylt med sunne snacks, for eksempel frisk frukt, pretzel pinner og trail mix. Dette vil spare deg for penger og holde deg mett og fokusert på dine studier.