Digidexo.com

Slik unngår du at heteslag

Slik unngår du at heteslag


Heteslag kan være en risiko, spesielt i sommermånedene. Hvis du ønsker å nyte utendørs i varmt vær, bør du holde deg hydrert og unngå altfor bruke deg selv i varme og fuktighet. Hvis du har til å være utenfor, drikke rikelig med væske og ta pauser på et kjølig sted. Du bør unngå væsker som dehydrerer deg, som for eksempel koffein drinker og alkoholholdige drikkevarer.

Slik unngår du at heteslag

Forhindre Heat Stroke

•  Begrens tiden du tilbringer ute til tidlig morgen og kveld timer. Temperaturen er kjøligere, og dette er en god tid til å trene eller utføre andre utendørs oppgaver som hagearbeid.

Bump opp væskeinntaket. Hindre heteslag ved å drikke selv når du ikke er tørst. Du ønsker å forberede kroppen din for varmen, ikke vente til det blir det beste av deg. Ved utøvelse av drikke 03:58 glass kaldt vann i timen. Fyll på kroppen av salt og mineraler du mister mens svetter ved å drikke en sportsbil drikke.

Styr klar fra altfor sukkerholdige drikker. Disse drikker kan føre til at du mister mer kroppsvæske. Også ta hensyn til temperaturen i drinker siden veldig kald drikke kan føre til varme kramper i magen.

Hold inne så mye som mulig på varme dager. Gjøre bruk av klimaanlegget. Hvis du ikke har en luftkondisjonerte hjem, kan du besøke kjøpesenter eller et annet offentlig sted for et par timer. Dette kan hjelpe kroppen din være kul selv når du går tilbake til varmere omgivelser.

Dress hensiktsmessig. Ha på deg løstsittende, godt ventilert, tynne klær i lyse farger. En svart skjorte, eller en annen mørk farge, kan absorbere solen og øke kroppstemperaturen.

Utnytte American Heart Association nettsted for anbefalinger for å unngå heteslag og leve sunnere i løpet av sommeren (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Mens han jobbet i ekstremt varmt vær, ta hyppige pauser i skyggen, hydrat deg selv og ha en solskjerm eller lue som gir god beskyttelse.
  • Hvis du ikke har et klimaanlegg, kan ved hjelp av en vifte bare gi midlertidig lindring og hindrer ikke heteslag. Det er en bedre idé å ta en kald dusj eller et bad for å få kroppstemperaturen nede.
  • Noen ganger folk tar antihistaminer og høyt blodtrykk medisiner oppleve heteslag fra å øve seg for mye.