Digidexo.com

Refluks Redusere Foods

Refluks Redusere Foods


Gastroøsofageal reflukssykdom, eller sure oppstøt, er forårsaket av overproduksjon av syre i magen bruker å fordøye maten du spiser. Når det er for mye syre i magen, er det en tendens til å renne over, eller tilbakeløpskjøling, inn i spiserøret og forårsaker smerte i den øvre mage. Mindre del størrelser kan redusere mengden av magesyre, men hva du putter på tallerkenen din er en like viktig faktor. Konsentrer deg om å innlemme matvarer i kostholdet ditt som er lett fordøyelig og ikke irritere magen.

Hva om ikke å spise

Før du setter sammen et fornuftig kosthold for å bekjempe acid reflux, må du først fjerne matvarer som irriterer magen og stimulere acid reflux. Unngå fettrike matvarer, spesielt frityrstekte matvarer som pommes frites, fordi disse matvarene har en tendens til å bo i magen lenger fordi de krever mer magesyre for å bryte dem ned. Kullsyreholdige brus og alkohol også irritere magen og forårsake en overproduksjon av magesyre. Vokt dere for tilsynelatende sunn mat som sitrusfrukter, tomater og meieriprodukter: disse matvarene kan forårsake eller forverre acid reflux også.

Frukt og grønnsaker du kan spise

Mens appelsiner og grapefrukt bør unngås under acid reflux episoder, epler og bananer er trygge å spise og kan også lindre noen brennende symptomer. Grønne grønnsaker som grønne bønner, brokkoli og erter vil bringe ned magesyre. Gulrøtter er også vennlig til de som lider av acid reflux.

Kjøtt, meieriprodukter, og Grain

Hvis du må spise kjøtt under en acid reflux episode, sørg for at kjøttet er ekstra mager. Hvis kjøttet kommer med fett, trimme den, eller tømme fett fett etter matlaging. Kort sagt, må du eliminere fett på alle kostnader. Skinn kylling er bra for acid reflux som kylling fett ofte klamrer seg til undersiden av huden. Fisk er alltid en god lav-fett valg for en hovedrett. Fettfri eller lav-fett meieriprodukter som melk og ost er trygt å spise og drikke. Gjør ditt brød multi-korn variasjon, og legge kli, havregryn og ris til frokost, lunsj eller middag. Og som med de fleste fysiske sykdommer, drikk rikelig med vann. Vann hjelper spre noen av de overskytende magesyre som languishes i magen din.