Digidexo.com

1600 Plan Calorie Veksling Diet Meal

En diett på 1600 kalorier er daglig passer for de fleste som ønsker å gå ned i vekt. Men som med alle diett, må du sørge for at du spiser en balansert og komplett kosthold, som er gjort enklere ved å følge mat utveksle lister.

Betraktninger

Før du begynner på noen kosttilskudd plan, bør du sjekke med legen din, spesielt hvis du lider av en medisinsk tilstand. Legg merke til at du bytter fra et høyere kaloriinntak til et lavere kaloriinnhold kan gjøre deg til å føle deg sulten og til slutt føre til svikt. For å unngå dette, forplikte seg til å forbruke 05:56 små måltider og snacks hver dag og gjøre sunnere mat valg som frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, lav-fett kjøtt og nøtter og frø. Høy tetthet mat som dette vil gjøre at du føler fyldigere, i motsetning til mat med høyt sukker og bearbeidet korn som kaker, godteri barer og brus.

Fokusere på å få et så bredt utvalg av ferske, naturlige matvarer som mulig og fokus på fargerike matvarer som grønne, oransje, gule og røde matvarer som inneholder høye nivåer av antioksidanter og vitaminer. Du bør spesielt unngå trans fettsyrer og mettet fett i ost og rødt kjøtt, som kan føre til en høyere risiko for åreforkalkning, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Utveksle lister

Alle matvarer er gruppert i kategorier i mat utveksle lister. Du bare se på de utveksle lister, og velge antall elementer fra hver utveksling liste som du har lov til det aktuelle måltidet. For eksempel, to stivelse utveksling tilsvarer to mel eller mais tortillas eller en halv stor bakt potet. Du kan nyte "gratis" mat (buljong, diett brus, sennep, hot pepper saus, krydder) så ofte du vil. Følgende er noen generelle retningslinjer for hver Exchange Group.

Frukt: En utveksling servering av frukt er 1/2 kopp, en hel frukt eller en kopp frukt juice. Målet for tre porsjoner hver dag, fra rå, frosne eller kokt frukt.

Grønnsaker: En grønnsak utveksling porsjon er 1/2 kopp med unntak av grønnsaker som salat, som en kopp er et børs servering. Konsumere fire porsjoner per dag. Ukentlig, prøve å få 2 kopper av mørkegrønne grønnsaker, 1 1/2 kopper oransje grønnsaker som paprika og gulrøtter, 2 1/2 kopper av stivelsesholdige grønnsaker som poteter og vinter squash og 2 1/2 kopper av andre grønnsaker.

Korn: Fordi valutakurser serverer størrelser varierer sterkt i korn / stivelse gruppe, mål for 5 oz. per dag bestående av 3 oz. hele korn og 2 oz. andre korn. Som en rask referanse, 1 oz. er tilsvarende 1/2 kopp kokt ris, pasta eller kokt korn; 1 skive brød; En liten muffin; eller en kopp ready-to-eat frokostblanding.

Kjøtt og bønner: Velg 5 oz. per dag i denne gruppen, som inkluderer magert kjøtt, bønner, tofu og nøtter. En utveksling er lik 1 oz. av de fleste kjøtt. En unse tilsvarer 1 egg, 1/4 kopp kokte tørre bønner eller tofu, 1 ss peanøttsmør eller 1/2 oz. av nøtter eller frø. Tre gram av en kjøtt som kylling er omtrent på størrelse med en kortstokk eller kort eller håndflaten din.

Dairy: Budsjett for tre kopper fra melken utveksling gruppe hver dag. Følgende teller som 1 kopp (en utveksling servering) av melk: 1 kopp lettmelk eller yoghurt, 1 1/2 oz. av naturlig ost som Cheddar eller 2 oz. av bearbeidet ost.

Oljer: Disse inkluderer mengder olje tilsettes matvarer under behandling (som angitt på pakningen), måltid-forberedelse, matlaging eller ved bordet. Målet for ikke mer enn 22 g, eller 5 ts., Per dag.

Gjenværende Calorie innrømmelse: De fleste 1600-kalori diett gi rom for en skjønnsmessig kalori kvote på ca 132 kalorier av ditt valg. Disse kalorier er til overs etter at du har konsumert de nødvendige porsjoner skissert i ovennevnte serverer børser.