Digidexo.com

Metoder for å bestemme daglige kaloriinntak for barn

Måle kaloriinntaket hos barn er i de fleste tilfeller ikke like viktig som det vil bli i voksen alder. Barn, i sin natur, er aktive skapninger og derfor krever en økt grad av sunne kalorier for å opprettholde normal vekst mønstre. Holde orden på kalorier og planlegging for ditt barns næringsinntak kan hjelpe deg med å spore fremgang og hjelpe deg til å foreta justeringer hvis du merker noen vesentlige endringer.

Vurderer ditt barns ernæringsmessige behov

Overvåke barnet ditt energinivå. Utforskning, bevegelse, nysgjerrighet og tilsynelatende konstant vekst er alle tegn på en sunn, blomstrende barn. I tillegg til barnets energinivå, må du overvåke hva slags mat blir spist hver dag. Mengden av protein, fett, sukker og andre karbohydrater blir inntatt kan direkte påvirke ditt barns energinivå og fremdrift. Det er også viktig å merke seg hvor mye aktivitet er innlemmet i ditt barns timeplan. Har hun går til massevis av organiserte grupper, atletisk eller på annen måte? Har han jevnlig spille utendørs, opprettholde nær konstant bevegelse? Fører hun en stillesittende livsstil, spille dataspill, se på TV eller generelt bare ikke gjør mye aktiv lek? Dette er faktorer for å bestemme hvor mange og hva slags kalorier barnet ditt trenger.

Bestemme daglige kaloriinntak for barnet ditt

Det finnes en rekke kalori kalkulatorer tilgjengelig på nettet, der du kan faktor i alder, høyde, vekt og aktivitetsnivå. De gjennomsnittlige behov varierer fra 650 kalorier per dag i alderen 0 til 5 måned og øke opp til 2000 per dag i alderen 7 til 10 år Gutter vanligvis krever mer kalorier enn gjøre jentene, men mengden av aktivitet er den viktigste faktoren for å vurdere.

Kalorier-Good Vs. Bad

I tillegg til å lære hvor mange kalorier barnet trenger å møte henne ernæringsmessige behov, må du også overvåke hva slags kalorier blir inntatt. Tomme kalorier vil ikke være nyttig i å la henne til å vokse og trives. Konstant inntak av sukker, vil bearbeidet mat og hurtigmat sende et barn på en bane til en stillesittende, laber livsstil. Barn trenger så mye sunn mat som mulig, inkludert frukt, grønnsaker, magert kjøtt og hele korn, for å sikre at de vil vokse og føre sunne, produktive liv.