Digidexo.com

Hvordan å miste 100 lbs

Hvordan å miste 100 lbs


Vekttap er en av USAs mest lønnsomme forretningsprosjekter. Mange vekttap produkter og moter jobber ikke for mange av dem som bruker dem. Mange selskaper lover raskt vekttap til de desperate for å miste i uke hva det tok måneder å sette på. Som eksperter forklare, det tar en forpliktelse til å brenne mer kalorier enn hva du tar inn. En 12-måneders engasjement, eller et gjennomsnitt av to pounds en uke, er ikke urimelig.

Hvordan å miste 100 lbs

Vekttap tips

•  Forbered din egen mat. Lær å lage mat riktig mat på riktig måte. Ikke kok ernæring av grønnsaker ved å bruke for mye vann når du forbereder dem. Kjøpe bedre kjøtt og redusere porsjonsstørrelser til det halve, og ikke glem å ta multivitaminer.

•  Redusere usunn fett, raffinert sukker, og høye mengder av natrium i mat. Det er mer viktig å spise mat - det gir deg energi. Det er enda greit å snack for å regulere blodsukkernivået, men unngå høyt kalori junk mat uten næring.

Opprettholde en balansert kalori teller på rundt 1200 til 1400 kalorier om dagen (se referanser 2). Ta med mat fra alle deler av næringspyramiden, og husk å ta høy protein matvarer som vil opprettholde og drivstoff økningen i mosjon og bidrar til å bygge muskler og brenne fett.

Ikke hopp over måltider. I virkeligheten er det vanskelig å dekke kroppens daglige ernæringsmessige behov hvis du kutter ut for mange matvarer. Hvis tre balanserte måltider er vanskelig å oppnå, gjør det flere små. Men ikke hopp over måltider tenker at til slutt vil det gagne vekttap innsats.

Spis mer rå og fiber og høy protein matvarer. Legg epler, selleri og andre matvarer lav i kalorier, men høy i naturlig rå og ukokt fiber til kosthold. Disse matvarer hjelpe flush giftstoffer fra kroppen.

Øk vanninntaket til minst 64 gram om dagen (se referanser 3). Vann reduserer giftig bloat ved å skylle kroppen av uønsket vann oppbygging og annet avfall. Det holder deg også hydrert og følelsen fyldigere mellom måltidene.

trene mer. Energi er nødvendig for å utøve, en annen nøkkelkomponent i vekttap. Slit deg tre ganger i uken. Trening frigjør positive kjemikalier i hjernen som løfter humøret ditt og holde deg følelsen godt om deg selv og din vekt-tap mål. Prøv å gå først, og deretter flytte opp til noe mer moro, for eksempel dans eller sykling. Alt du gjør for å holde deg i bevegelse vil hjelpe i vekttap innsats.

8. Hold deg motivert. Få et vekttap kompis. Finn et nettverk av mennesker som har så mye vekt å tape som du gjør. Det er lett å føle seg motløs når du går til et treningsstudio for fit utseende mennesker, eller prøver å holde motivasjonen oppe med noen som kommer til å nå sine vekt-tap målet måneder før du gjør.

Hint

  • Besøk med legen din før du starter noen vekttap programmet.