Digidexo.com

Typer prosesser for inngrep

Typer prosesser for inngrep


Intervensjoner er en teknikk for å gi informasjon og hjelpe folk å tilpasse seg denne informasjonen, mens endre sin atferd for å akseptere en sunnere eller tryggere livsstil. I personlige relasjoner, intervensjoner er et verdifullt verktøy for å hjelpe kjære vinne farlig avhengighet til narkotika eller alkohol. Tiltak kan også brukes som en verdifull trening teknikk i bedrifter til å passere langs ny informasjon.

Familie Intervensjon

Designet for å bekjempe skadelige filer med en åpen og ærlig familieatmosfære, er familie intervensjoner utført med en persons nære familie til stede, sammen med en intervensjon spesialist som veileder hendelsen. Familie intervensjoner kan være emosjonelle og selv utfordrende hendelser, som gruppen arbeider for å informere den avhengige enkelte om virkningene av sin avhengighet på hvert medlem av familien. Disse tiltak er primært gjort som et resultat av et legemiddel eller alkohol-avhengighet; Imidlertid, kan de utføres for andre avhengighet så vel.

Emergency Intervensjon

Emergency intervensjoner blir utført for en privatperson når hans venner og familie mener at han kan bli en fare for dem eller til seg selv. Venner og familie er begge invitert til intervensjonen, som er en intervensjon spesialist. Målet er å informere ham om hans handlinger, hvordan de påvirker hver av dem og hvorfor de tror at hans virksomhet er en fare. Målet er å vise ham at hans handlinger har videre konsekvenser enn bare hvordan han påvirker selv.

Teen Intervensjon

Tenåringer krever en mer forsiktig tilnærming, på grunn av deres tendens til opprør som en reaksjon på å bli kontaktet om sensitive temaer som atferd og rusmisbruk. De har en tendens til å se en intervensjon som en form for aggresjon. Du trenger en intervensjon spesialist som har erfaring til å arbeide med tenåringer.

Arbeidsplassen Intervensjon

Arbeidsplassen intervensjoner forekomme når kollegaer til en individuell varsel og vokse bekymret for en stipendiat ansattes atferd eller avhengighetsmønstre. Oppstår når enkeltpersoner ikke har familie eller nære venner utenfor deres arbeid som kan delta i en intervensjon, disse fortsatt krever ledelse av en profesjonell. Ekstra oppmerksomhet bør rettes mot en subjektets emosjonelle behov for å forbli støttende uten ostracizing gjenstand for intervensjon.

Prosess Intervensjon

Process intervensjon er en spesifikk form for intervensjon brukes i en bedrift format for å løse faglige behov som opplæring, motivasjon eller prosessendringer i en bedrift. Målet er å sende informasjon videre til de ansatte, gi dem de verktøyene de trenger for å forbedre produktiviteten og tilpasse seg skiftende behov i selskapet.