Digidexo.com

Steg-for-steg guide for Master Cleanser

Steg-for-steg guide for Master Cleanser


The Master Cleanse er en måte å skylle kroppen for giftstoffer og hoppe starte en sunn livsstil. Drikker bare en blanding av frisk sitronsaft, ren lønnesirup, cayennepepper og destillert vann du kan revitalisere kroppen din og lette til å spise et mer sunt kosthold. Tilhengere av rens si ved å faste, drikke bare lemonade concoction, vil du begynne å føle deg mer sunt og opplever høyere nivåer av energi. Etter 10 dager på lemonade, kan du slakke av til et sunnere kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Sett et mål og revolusjonere din livsstil med utfordringen med en master rens.

Steg-for-steg guide for Master Cleanser

•  Planlegg din master rens for en tid i livet ditt som ikke er hektisk. The Master Cleanse varer i totalt 16 dager. Tre dager for å lette på, 10 dager av å drikke master rens lemonade og tre dager å slakke av dietten.

lette på master rens for totalt tre dager. Eliminere kjøtt, meieriprodukter og bearbeidede matvarer fra kosten på dag én. Drikk rikelig med vann og spise en diett av 60 prosent grønnsaker og 40 prosent frukt. Dag to, nyte supper, buljonger og rikelig med vann. Dag tre drink fersk presset appelsinjuice ledsaget av rikelig med vann hele dagen. Drikk en kopp lakserende te natt til dag tre.

Klargjør og drikke en kopp lakserende te første tingen i morgen. Følg med en saltvann flush. Bland 1 ss havsalt med tre kopper varmt vann; drikke raskt til ferdig. Den egenvekt i saltvann blandingen vil gjøre det gå gjennom systemet, rense ut din kolon kanalen og det vil rense raskt og hardt. Flere elimineringer kan oppstå og kan vare i 1 1/2 til 2 timer, så gi deg selv god tid før du planlegger å forlate house.It anbefalte du gjør saltvann rens hver morgen for hele 10 dager av dietten.

Drikk avføringsmiddel te hver kveld før saltvann flush. Hvis du ikke ønsker å gjøre saltvann flush, vil du trenger å drikke avføringsmiddel te to ganger om dagen, en gang om natten og en gang om morgenen. Avføringsmiddel te eller flush er nødvendig for å eliminere giftstoffer utgitt av fasten. Hvis du ikke eliminere disse giftstoffer du kan få ganske syk.

Bland 2 ss fersk presset organisk sitronsaft, 2 ss ren lønnesirup og 1/10 ts kajennepepper i åtte gram av destillert vann; røre i en 10 unse glass. Nyt denne drinken 6-12 ganger om dagen etter behov når sulten i 10 dager. Drikk rikelig med vann hele dagen. Sirup må være ren lønne klasse A, AA eller AAA eller B. Denne sirup kan bare være tilgjengelig på en helsekostbutikk. Ikke bruk maple-flavored matbutikk sirup. Sitronsaft må være fersk presset, ikke bruk frossen eller flaske. Cayenne pepper hjelper løsne og frigjøre giftstoffer i kroppen.

Øvelse når du føler deg opp til det. Noen mennesker kan ikke lyst til å gjøre mye i løpet av en rens, men andre får et utbrudd av energi. Gjør lav effekt trening som yoga, Pilates eller går.

lette av lemonade på dag 11. I stedet for lemonade drink fersk presset appelsinjuice. Lag en suppe av et utvalg av friske grønnsaker og nyte den påfølgende dagen. Spis små porsjoner av friske grønnsaker og frukt den siste dagen.

Hint

  • The Master Cleanse er utfordrende. Samarbeide med en venn som en rensing kompis kan hjelpe deg] støtte hverandre gjennom rens, spesielt i de første dagene som er de vanskeligste.
  • The Master Cleanse er ikke for alle. Sjekk med din generelle lege for eventuelle personlige helserisiko forbundet med en langsiktig raskt før du prøver master rens.
  • Ta vare komme ut av badet mens på master rens. Bading i varmt vann kan gjøre deg ør mens fasting.