Digidexo.com

Hvordan å regulere kroppens alkaliske pH

Hvordan å regulere kroppens alkaliske pH


PH-skalaen går fra 0 til 14. En mid-range rating på rundt 7 er en god pH-nivå for menneskekroppen. Faktisk, er en vurdering av 7.35pH ideelt, da dette er svakt alkalisk, og er den optimale pH-verdien for god helse. Alkaliske nivåer kan reguleres gjennom kosthold og mosjon, og ved å unngå stress.

Hvordan å regulere kroppens alkaliske pH

•  Spis basisk mat for å redusere surhetsgraden. Alkaliske matvarer inneholder de fleste frukter og grønnsaker, nøtter, frø og fett som olivenolje, fiskeoljer og avokado. Bananer, fiken og vannmeloner er spesielt alkalisering. Spis poteter og sjokolade også, for å øke alkalisk nivåer. Rådfør deg med en liste av sure / alkaliske matvarer, for eksempel den som finnes på EveryDiet.

Unngå syrlig mat hvis du har bestemt at du har høye surhetsgraden. Test urinen med lakmuspapir for å se om det er surt. Hvis det blir gul kroppen din har høy surhet nivåer. Reduser inntaket av matvarer som kjøtt, fisk, egg, vin, plommer og svisker. Noen kosttilskudd som vitamin B og saltsyre kosttilskudd også produsere høyere surhetsgraden. Unngå alle sentralstimulerende midler som kaffe, te og sukker. Du må imidlertid ikke kutte ut sure matvarer helt, som du ønsker å oppnå en syrlig-alkaliske balanse.

Trening for å regulere alkaliske nivåer. Varm opp i fem til ti minutter og gå en tur i minst 15 minutter eller gå kjører hvis du har et godt nivå av fitness. Prøv å unngå for mye muskelaktivitet som for eksempel vektløfting, som å bryte ned muskelfibre kan forårsake en økning i surhet. Utføre så mye kardiovaskulær trening som mulig, og tar sikte på å redusere kroppsfett nivåer. Syre er lagret i fett, slik at en reduksjon av kroppsfett vil redusere surhetsgraden.

unngå stress, som stress er en av de største syre propogators. Kroppen produserer høyere nivåer av syre og reduserer alkaliske nivåer under stressende perioder og fører sirkulasjon å bli negativt påvirket. Søvn, hvile og meditere for å roe kroppen og redusere stressnivået.