Digidexo.com

Ingen Carb Diet Foods

Ingen Carb Diet Foods


Ingen carb dietter innebære å kutte ut karbohydrater og ikke spise noe korn, pasta, ris eller frukt og grønnsaker med flere gram karbohydrater i dem. Ifølge US Department of Agriculture, kan du fortsatt spise litt grønnsaker sammen med flere andre velsmakende alternativer.

Kjøtt

Ifølge US Department of Agriculture, forblir kjøtt fortsatt den største matvaregruppe som folk vil spise mens du er på en no carb diett. Dette åpner for en rekke valg, fra biff til kylling til svinekjøtt, eller til og med kalvekjøtt. Du kan også spise frokost pølse eller lunchmeat, men trenger å se på inntak av natrium i så fall.

Oster

Flere oster har ingen karbohydrater eller bare 1 g karbohydrater, så de vil også gi en god kilde til protein. Gode ​​valg er cheddar, sveitser, Munster, parmesan, blåmuggost og provolone.

Andre meieriprodukter og egg

Du kan koke egg slik du liker dem - omeletter, stekt eller hardkokte - og få en god blanding av protein og fett. Du bør også legge til andre meieri som margarin eller smør og rømme inn i dine måltider.

Oljer

Det er viktig å lage mat med de riktige oljer, så legg de riktige næringsstoffer og smak uten å legge overskytende karbohydrater. Ifølge US Department of Agriculture, olivenolje, maisolje og saflorolje har ingen karbohydrater og er lavere i fett.

Grønnsaker

Noen grønnsaker er lavere i karbohydrater, og det er viktig at du spiser dem. De få som enten har ingen karbohydrater eller bare 1 g karbohydrater er salat, agurk og reddiker.