Digidexo.com

Hvordan å følge Mayo Clinic Diet

Hvordan å følge Mayo Clinic Diet


The Mayo Clinic Diet er en diett designet for langsiktig bruk for å opprettholde vekttap. Det er en bevegelse bort fra de kjepphest dietter som lover raske vekttap på en uke. Dietten ble utviklet fra års studier utført ved Mayo Clinic og kan hjelpe en person enkelt administrere sin vekt.

Hvordan å følge Mayo Clinic Diet

Følg Mayo Clinic Pyramid. Mye som de tradisjonelle matvaregrupper, bruker Mayo Clinic en pyramide for kosttilskudd retningslinjer. Bunnen av pyramiden består av generøse mengder frukt og grønnsaker. Karbohydrater og proteiner faller i midten, mens fett og søtsaker er på toppen.

Overholde de serverer anbefalinger. Måle ut hver servering av mat og bruke pyramide for å spore hvor mange porsjoner av hver matvaregruppe du har lov til å ha.

Utfør et daglig treningsprogram. En del av Mayo Clinic Diet er at du må utføre 30 til 60 minutter med moderat til høy intensitet. For inaktive mennesker, kan de begynne med å ta en rask spasertur hver dag.

Sett mål. En del av ideologien til Mayo Clinic Diet er at hver person bør sette mat og trening mål og tar sikte på å oppnå dem. Et eksempel kan være å sette et mål å kjøre eller gå et visst antall miles hver uke.

miste omtrent en halvkilo eller to i uken. Studier har vist at å følge Mayo Clinic Diet kan hjelpe en person miste vekt gradvis.

Hint

  • The Mayo Clinic diett er lett å følge fordi det begrenser mat i stedet for å begrense dem. En liten mengde av fett og søtsaker er tillatt hver dag.
  • Det er en uoffisiell Mayo Clinic diett som organisasjonen ikke bifaller. Det er en lav karbohydrat diett som har dieter konsumerer store mengder grapefrukt og salat.