Digidexo.com

Sunnere erstatning for Mascarpone

Sunnere erstatning for Mascarpone


Mascarpone er en kremet italiensk ost laget av creme fraiche og denaturert med vinsyre. Etter at osten er denaturert, er myse fjernet fra den. Avhengig av merke, kan melk legges til osten. Mascarpone ost brukes i ulike pasta retter, tiramisu og som en erstatning for smør til å berike risotto. Som for mengden kalorier i mascarpone ost, det avhenger av merket du kjøper.

Fat-Free vanlig yoghurt

Hvis du gjør en velsmakende eller søt dip som krever mascarpone ost, kan du bruke fettfri yoghurt som et sunnere alternativ. For eksempel kan du lage en blå ost og avokado dip ved å kombinere to kopper smuldret blåmuggost, en liten beholder med fettfri yoghurt, en skrelt og hakket avocado, 1/2 kopp knuste valnøtter, 3 ts. salt, 1 ts. av sort pepper og noen knuste basilikumblader.

Low-Fat Ricotta Cheese

Hvis dine pastaretter kaller for mascarpone ost, kan du erstatte lav-fett ricotta ost. For eksempel, hvis du gjør en grønnsak lasagne og ost blandingen har mascarpone i den, kan du bruke ricotta og legge til det 1/2 kopp Parmesan ost, 2 ts. av sort pepper og noen knuste oregano blader.

Low-Fat Cream Cheese

Hvis du gjør en sjokolade glasur og det krever mascarpone ost, kan du erstatte fettfattig kremost som et sunnere alternativ. I en mellomstor bolle kan du kombinere 1/2 kopp mørk kakao, en kopp kremost, 3 ts. melk eller kremfløte og en 8-oz. boks av konditori sukker samt 1 ts. av vanilje ekstrakt.

Redusert lettrømme

Hvis du leter etter et alternativ til mascarpone ost når topping salater eller supper, kan du bruke redusert fett rømme. Hvis du ønsker å smaken din rømme topping, kan du kombinere en kopp fløte, 2 ts. av chili pulver, 1 ts. hver av salt og svart pepper og 1 ts. hvitløkpulver i en liten skål.