Digidexo.com

Hvordan spise for å forebygge diabetes

Hvordan spise for å forebygge diabetes


Type 2-diabetes er når legemet gir utilstrekkelig insulin eller cellene ignorere insulin produsert. Denne typen diabetes kan forebygges. Diet spiller en vesentlig rolle i forebygging. Følge noen enkle regler vil bidra til å minske sjansen for å ha diabetes type 2.

Hvordan spise for å forebygge diabetes

•  Unngå raffinerte karbohydrater. Bytt ut hvetemel med sunnere hele korn i stedet. Ikke bare er de bedre for deg, men de har en bedre smak.

Eliminer sukker fra kostholdet ditt. Les innholdsstoffene i bearbeidet mat. Lær de andre navnene for sukker. Enhver ingrediens slutter med en ose er en sukker. Fruktose, laktose, sukrose og dekstrose er eksempler på sukkerarter.

Spis mindre måltider. Fordøyelsessystemet fungerer mer effektivt når det fungerer i mindre grupper. Å ha to mindre måltider i motsetning til en større måltid er bedre.

Konsumere 5 til 6 mindre måltider om dagen. Ikke bare gjøre måltidene mindre, men også spise oftere. Dette er lettere på systemet ditt.

Konsentrer deg om enklere, mindre bearbeidet mat. Fyll opp på grønnsaker og helkorn. Kilder til protein, som egg og fisk, er bra for diabetes forebygging diett. Jo mindre mengde behandling og matlaging en mat går gjennom, jo ​​bedre er det for deg.

Substitute vann for brus. De fleste mennesker ikke får den mengden vann de trenger en dag. Vann bidrar til å holde deg frisk på flere måter enn diabetes forebygging.

Hint

  • Får regelmessig mosjon. Dette sammen med kosthold vil hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Begge er viktige i forebygging av diabetes.
  • Det er greit å skli gang en stund. Å spise sunt er en god vane å komme inn. Det er en tid da du krever at hot fudge søndag og trippel decker hamburger, og det er greit å unne hver gang på en stund.