Digidexo.com

Mat å spise for gjær overgrowth og Dairy Sensitivity

Mat å spise for gjær overgrowth og Dairy Sensitivity


Gjær overvekst, eller candidiasis, oppstår når det er for mye gjær i kroppen. Det er alltid gjær i kroppen, men mengden av gjær kan vokse ut av kontroll. Det kan være resultat av flere faktorer, blant annet bruk av antibiotika som dreper sunne bakterier som holder gjær vekst under kontroll. For å bekjempe gjær overvekst, er det visse matvarer for å spise, og disse matvarene er også anbefalt for personer med meieri følsomhet.

Egg

Meieriprodukter kan være ansvarlig for gjær vekst, så når det er for mye gjær, deretter meieriprodukter må fjernes fra kostholdet. (Selv om yoghurt er et melkeprodukt, de aktive bakterier som finnes i yoghurt er fordelaktig for styring av gjær, slik yoghurt med aktive kulturer ikke er forbudt.) I henhold til gjær Diet, eller Candida Diet, egg er en gjær-fri mat og er trygge å spise. I tillegg, egg er ikke et melkeprodukt, slik at en person med et meieri sensitivitet kan spise alle eggene de ønsker.

Beans

Bønner er en annen mat som tilfredsstiller både en gjær-fri diett og et meieri-sensitive kosthold. Selv om en person som er meieri følsom ikke behøver å unngå alle melkeprodukter, innstiller en gjær diett unngå meieriprodukter, fordi de fremmer gjærveksten. Bønner, derimot, er en god og trygg mat.

Kjøtt

Forbruk av storfe og fjærfe er både trygt valg for å bekjempe gjær overvekst og unngå eventuelle problemer med meieri følsomhet. Fersk (uherdet) svinekjøtt, fisk og skalldyr vil også falle inn under denne kategorien, og er gode matvalg.

Mørkegrønne grønnsaker

Spinat ville være et godt valg blant andre mørkegrønne bladgrønnsaker. Andre grønnsaker som kan spises er asparges, cumbers, brokkoli, kål, okra, tomater og grønne grønnsaker. Generelt, alle grønnsaker er trygge å spise, selv om noen nettsteder anbefaler å unngå gulrøtter fordi det er en enkel sukker og alt sukker skal unngås, hvis mulig.