Digidexo.com

Over the Counter Cold Forebygging rettsmidler

Forkjølelse er ikke moro. Sniffling, nysing og trøtthet er bare begynnelsen av symptomene dine. Hvis du vet at du har vært utsatt for en kald virus, eller om du kan føle en kald kommer på, er det flere over disk kaldt forebyggende midler du kan prøve. Både Todd Peterson, en farmasøyt i Brooklyn Center, MN, og Casey Windershine, et naturlig middel ekspert med Feeling Good Inc. i Aberdeen, SD, dele noen strategier for kaldt forebygging som ikke krever resept.

Vitamin C

Ta vitamin C i det øyeblikket du har blitt utsatt for en sykdom, eller føler en kald kommer på. Både Peterson og Windershine si at vitamin C er ditt nummer én forsvar mot å bli syk. Drikk en liter appelsinjuice, eller så mye av det som du muligens kan, så snart du føler deg selv å bli syk. Windershine sier at vitamin C fungerer som en hær, kommer til et sted som er i fare for å bli beseiret av kalde bakterier, og å slå ut disse bakteriene før de kan gjøre noen skade. Fortsett å ta vitamin C i hele kaldt, fordi de ekstra forsvarere vil hjelpe deg å leges raskere.

Rest Up

Hvil opp som du føler deg får en kald. Peterson sier at du kan spare mer i det lange løp ved å ta en halv dag fri fra jobben før du blir syk, slik at du kan gå hjem og sove i 12 eller 15 timer. Dette kan hindre deg fra å utvikle en full blåst kaldt, og vil spare deg for tre av fire sykedager hvis du blir syk. Kroppen din kan vanligvis bekjempe en forestående kaldt, men bare hvis du gir den nok hvile til å være sterk. Du er mer utsatt for å få forkjølelse, sier Windershine, når du er stressa, har ikke fått mye søvn, eller er rushing å presse kroppen til det ekstreme.

Cold Forebygging Drugs

Kjøpe over disk kalde forebyggende medikamenter som Airborne. Airborne, og andre typer kalde forebyggende medikamenter bidra til å styrke en kroppens forsvar. Peterson sier at han anbefaler en person til å ta Airborne når de reiser, hvis de har syke familiemedlemmer, eller i det første tegn på en forkjølelse eller influensa. Det hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner og bidrar til symptomene dine være mindre alvorlige hvis du blir syk.