Digidexo.com

Naturlig urte-løsninger for opioidavhengighet

Opioid avhengighet oppstår når stoffer som heroin, morfin eller kodein administreres over en lang tidsperiode. Mens det er ingen rask og-enkel kurer for opioidavhengighet, kan visse naturmidler bidra til å behandle symptomer på tilbaketrekning og kanskje til og med endre hjernens kjemi på en måte som favoriserer utvinning. Som med alle behandlinger, bør beslutningen om å bruke urtemedisiner veies nøye for å unngå uønskede utfall.

Pasjons

Pasjonsblomst (Passiflora incarnata) er blomstrende busk-aktig plante innfødt til Nord-Amerika. Det er allment brukt for behandling av angst og søvnløshet på grunn av sin sedative effekter. De aktive alkaloider i pasjons - harmine og harman - påvirke nivåer av GABA, signalstoffet målrettet av benzodiazepin medisiner som Valium og Xanax.

Nylig, har verdien av pasjons i behandling opiatavvenning blir tydelige. Ifølge National Institutes of Health, bruk av pasjons sammen med Klonidin under opiat abstinens resulterer i bedre symptomlindring enn ved bruk av klonidin alene. Videre studier er nødvendig, men det ser ut til at de avslappende egenskapene til pasjons kan være nyttig i lettelser symptomer på opiatabstinens.

Kratom

Kratom (Kratom) er en tre hører hjemme i Thailand, hvis bladene har vært brukt tradisjonelt av innfødte for å redusere smerte og for sin stimulerende effekt. Til tross for et fravær av opiater alkaloider er kratom noen ganger brukt som en rekreasjon narkotika, for sine opiat-lignende effekter. Ifølge Lycaeum, er den alkaloid mitragynine sannsynlig ansvarlig for de psykoaktive virkninger. Kratom er tenkt slik at narkomane til å slutte å bruke opiater med færre abstinenssymptomer og cravings, ifølge Healthy Holistic Living.

Bruken av kratom som en behandling for opiatavhengighet er fortsatt blir undersøkt, ettersom plantens potensielle bivirkninger og fremgangsmåte for handlingen ikke er godt forstått. Fordi kratom ikke er regulert av FDA, brukerne står overfor en økt risiko for forurensning, ukjent potens og andre helsemessige farer.

Ibogain

Ibogain er det psykoaktive stoffet funnet i iboga, en plante innfødt til Sentral-Afrika. Det har blitt brukt tradisjonelt av lokale sjamaner for sin evne til å indusere en hallusinogene tilstand. Mer nylig har ibogain blitt studert som en mulig behandling for avhengighet til stoffer som opiater, kokain og nikotin. Ifølge Ibogaine Dossier, ibogain har en kompleks virkningsmetode, som påvirker serotonerge, opioid, GABA og cholinerge systemer i hjernen. Det er tenkt å "avbryt" vanedannende prosessen ved å dempe opiat abstinenssymptomer, mens dets hallusinogene effekter ofte føre brukerne til å reflektere over atferd som førte til deres avhengighet.

Ibogain er en "Schedule I" substans i USA, noe som gjør det ulovlig å eie, dyrke eller selge. Ifølge National Institutes of Health, kan ibogain være nevrotoksisk, forårsaker degenerasjon av Purkinje hjerneceller ved høyere doser. Det har vært knyttet til flere dødsfall i tillegg, noe som gjør videre forskning på ibogain effekter nødvendig før den kan trygt anbefales som behandling for opioidavhengighet.