Digidexo.com

Hva er Retin-A Micro brukes til?

Hva er Retin-A Micro brukes til?


Retin-A Micro er en resept-styrke acne behandling designet for å brukes regelmessig som en del av akne-kampene regime. Ifølge Retin-A Micro nettside, kan denne resepten styrke gel gi resultater i to uker. Tretinoin er den aktive bestanddel i denne topisk gel. Denne ingrediensen kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd når huden klarner opp. Retin-A Micro har vært brukt som et anti-aldring behandling, selv om det ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration for disse formålene.

Acne

FDA har godkjent Retin-A Micro for behandling av akne. Tretinoin er en syre avledet fra vitamin A. Det kan trenge porene som er tette og oppløse hva som tilstopping dem. Tretinoin forbedrer cellefornyelsen rente, noe som bidrar til kviser helbrede. Tretinoin jevner også ut rødheten som følger med akne.

Anti-Aging

FDA har godkjent Retin-A Micro bare for behandling av akne. Men fordi Retin-A Micro øker kollagen, kan det føre til at huden til å vises fyldigere, minimere fine linjer og rynker. Fordi Retin-A Micro kan jevne ut hudfargen, medisinering er ofte brukt til å slette pigmentflekker.

Usage

Retin-A Micro kommer i en gel pumpe som brukes til å rense huden. Gelen kan inneholde enten 0,04 eller 0,1 prosent tretinoin. Legen din vil bestemme hvilken styrke du trenger, avhengig av alvorlighetsgraden av akne. Bruk kun Retin-A Micro så ofte som legen din sier. Dette er en tid-ut medisiner, og overforbruk kan irritere huden.

Forholdsregler

Unngå overeksponering huden til solen mens du bruker Retin-A Micro. Hvis du planlegger å være i solen, må du huske å bruke sunblock SPF 15 eller høyere. Retin-A Micro gjør huden følsom og utsatt for solskader. Ikke bruk Retin-A Micro hvis du er gravid eller ammende.

Side Effects

Huden kan i utgangspunktet bli irritert i løpet av de første ukene av bruk. Ekstremt tørr, peeling og rød hud kan vare opp til fire uker etter den første behandlingen av Retin-A Micro. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis. Hvis de vedvarer, kan du være følsom for tretinoin og bør vurdere å finne en annen metode for behandling av akne.