Digidexo.com

Mat å spise for å hjelpe miste Belly Fat

Mat å spise for å hjelpe miste Belly Fat


Hvis du lengter etter å bli kvitt det reservehjul som er blitt ridning rundt midtseksjon i altfor lang tid, er det en rekke matvarer som du kan spise som vil hjelpe deg å miste magen fett raskt. Belly fett er annerledes enn annet fett som samler seg på kroppen, så ved å forbruke visse matvarer og endre kosthold, er det mye lettere å få det til å gå unna.

Hvorfor Belly Fat er annerledes

Fettet som samler seg i vår mageregionen kalles visceralt fett. Dette fettet omgir våre organer og ligger dypt under hudoverflaten. Bli kvitt visceralt fett er viktig fordi det er langt mer sannsynlig å forårsake flere helsemessige bekymringer og øke din sjanse for diabetes og hjerte-og karsykdommer.

Heldigvis, bli kvitt visceralt fett er ofte enklere enn å bli kvitt underhudsfett, som er fettet som ligger nærmere skins overflaten at du faktisk kan ta tak og klemme. Visceral er brutt ned mye enklere ved sunn trening og kosthold, og det er derfor visse matvarer er i stand til å fjerne denne magen fett lettere enn andre.

Foods som fjerner Belly Fat

Nøkkelen til å finne matvarer som hjelper deg å miste magen fett er å finne matvarer som inneholder mye fiber og protein og lite karbohydrater, sukker og fett. Fiber bidrar til å holde fordøyelsessystemet beveger seg jevnt, og protein bidrar til å fylle deg opp slik at du spiser mindre. Jo mindre du spiser kalorimessig, jo raskere vil du miste vekt. Fordi visceral magefettet er lettere å miste enn underhudsfett, vil magen fett være det første til å gå, og gir deg en flatere ser magen.

Bønner er trolig en av de beste mat som du kan spise for å miste buk fett. De er ekstremt høy i fiber og er også fullpakket med protein. For eksempel, bare en vanlig størrelse boks svarte bønner pakker en heidundrende 25 gram hver av protein og fiber.

Egg er også gunstig i å hjelpe deg å bli kvitt din gut. Egg har fått en dårlig rap i det siste for å være høy i kolesterol, men nyere studier har vist at å spise egg er bra for helsen din når det spises i moderate mengder. Egg er ikke høy i fiber, kjøper de gir 6 gram protein per porsjon, noe som kan bidra til å fylle deg opp og slanke deg ned.

Legger fisken til kosthold vil også bidra med magen fett tap. Fisk, som tunfisk eller laks, er også høy i protein, noe som vil bidra til å fylle deg opp, som inneholder mellom 10 og 20 gram per porsjon.

Andre matvarer du kan spise som inneholder mye fiber og vil hjelpe med fett tap er kål, spinat og epler.