Digidexo.com

Hva mat å spise for å få fart på vekttap

Hva mat å spise for å få fart på vekttap


Det er tøft å forbedre din evne til å gå ned i vekt på en trygg og sunn måte. Det er vanskelig ikke å bli forført av antatte raske reparasjoner som fettforbrennende piller og energidrikker. Den sunneste måten å miste ekstra vekt er å legge til sunnere mat til din diett som kan bidra til å øke stoffskiftet. Konsultere legen din før du gjør store kosthold endringer.

Rå frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker i sin rå, rå formen er svært viktig for enhver sunt kosthold. Spise den maten uncooked kan bevare sine naturlige enzymer, som kan fremskynde fordøyelsen. Rå mat dieters ta i de fleste av sine kalorier fra rå frukt og grønnsaker, og mange har opplevd en god del av vekttap. Grapefrukt er spesielt god som det senker insulinnivået og inneholder fiber som får kroppen til å jobbe hardere enn om det hadde bare enkle sukker å fordøye. Epler er like i sin høye fiberinnholdet, og de kan faktisk gi en naturlig økning av energi som kan sammenlignes med koffein i en kopp kaffe. Jalapenos, rød og grønn chili peppers, inneholde capsacin som kan midlertidig øke hastigheten på kroppens stoffskifte. Bær og brokkoli kan også ha metabolske effekter. Ved å spise mer av disse metabolismen som øker frukt og grønnsaker, kan du være i stand til å forbedre din energi og forbrenne mer fett.

Nøtter, Kjøtt, korn og meieri

Nøtter som mandler inneholder enumettede fettsyrer, som blir betegnet som "de gode fettstoffer." Disse sunt fett kan bidra til å forbrenne fett og samtidig øke din metabolic rate med deres protein og fiber innhold. En servering av mager kalkun kan også legge protein til din diett, noe som tvinger kroppen til å jobbe hardere enn når det brenner karbohydrater alene. Havregryn og andre matvarer rike på hele korn og løselig fiber kan redusere insulinnivået og øke stoffskiftet. Yoghurt pakker en dobbel effekt som den inneholder en god kilde til protein og har probiotiske kulturer som forbedrer fordøyelsen ved å legge ekstra bakterier til fordøyelseskanalen. En flott måte å kombinere dem alle er ved å ha en lunsj med en kalkun sandwich på hele korn brød, med en side av havregryn og fettfattig yoghurt med mandler eller valnøtter på toppen.

Krydder og Drikke

Her er noen krydder og drinker du bør legge til at fettforbrenningen enklere. Curry fungerer på samme måte som capsacin i paprika ved å gjøre stoffskiftet arbeide raskere. Legge kanel til maten eller te kan forbedre måten at kroppen bryter ned sukker og flate ut blodsukkeret og kolesterolet. Grønn te er full av næringsstoffer, inkludert epigallocatechin gallate (EGCG). Denne forbindelsen spesielt kan øke hastigheten på nervesystemet og fremskynde metabolske prosessen.

Ta alle de ovennevnte matvarer og lage en sjekkliste til bruk hele dagen. Gjør en innsats for å ha alle disse matvarene hver dag, og du vil ha en god sjanse til en bedre rate av vekttap.