Digidexo.com

Mat for Bariatric vekttap

Mat for Bariatric vekttap


Etter å ha fedmekirurgi, behovet for mat med høyt protein er avgjørende. Spise feil mat kan føre til forstoppelse, malabsorpsjon, kvalme eller andre helseproblemer. Opprettholde en sunn spising plan med riktig mat er nøkkelen til vekttap etter fedmekirurgi.

Få riktig mengde protein

Foods høy i protein er den viktigste delen av vekttap. Etter fedmekirurgi, porsjonene er mye mindre, så når du spiser måltider, er det best å spise protein før grønnsaker, frukt, hele korn eller karbohydrater. Protein finnes i mange matvarer, men det er best å se etter magre proteiner. Foods høy i lean protein er kyllingbryst, kalkun, tunfisk, laks, egg, 1 prosent melk, cottage cheese, peanøttsmør, mandler, cashewnøtter, peanøtter og yoghurt. Bariatric kirurger også understreke viktigheten av å opprettholde en høy protein, lav karbohydrat diett for beste vekttap resultater.

Alternatives av Mat

En annen måte å opprettholde vekttap er ved å spise alternativer for magre proteiner, lav kalori og lav carb matvarer, spesielt i kjøtt. Se etter en tofu delen, som Burger karbonader. Mange kjøtt er laget med kalkun. Substitute vanlig bacon med kalkun bacon. I stedet for pølser, se etter kalkun hunder. Tyrkia substitutter gi mer næring. Kjøp av ost laget med skummet, 1 eller 2 prosent melk er også et alternativ enn vanlige oster. Ernæringseksperter anbefaler hvite komplekse karbohydrater trenger å bli erstattet med fullkorn, helst hvete. I stedet for vanlig pasta nudler, se etter hele korn hvete pasta nudler. Myke karbohydrater som brun ris og havregryn er alternativer til hvite karbohydrater.

Møte ernæringsbehov

Ikke alle kommer til å være i stand til å møte protein daglige behov med matvarer som tidligere nevnt. Hver person er forskjellig etter operasjonen og kan ikke absorbere næringsstoffer riktig. Proteintilskudd deretter spille en viktig rolle i vekttap. Protein shakes og måltid barer er ideelt som en erstatning. En godt balansert kosthold med lav kalori, lav carb og høy protein matvarer må opprettholdes for tilstrekkelig bariatric vekttap. Kosttilskudd med de mest næringsverdi kan kjøpes fra vektige kontorer, men mange nettbutikker tilbyr gode sammenligninger. Husk, små biter og tygge sakte for matvarer å fordøye skikkelig.