Digidexo.com

Ekstreme dietter for å miste vekt Fast

Det er allment kjent at Amerika er en av de mest overvektige nasjoner i verden. Alle kjenner noen prøver å gå ned i vekt for så mange grunner som det er diett alternativer. I tillegg, variasjonen og mengden av dietter designet for raskt vekttap tjene som viktigste eksempel på den amerikanske besettelse med raske løsninger. Disse ekstreme dietter er generelt ansett som trygt for friske voksne, men en lege bør konsulteres før begynnelsen. Hvis du bestemmer deg for å prøve en, bruke det som en mulighet til å undersøke dine matvaner og etablere et utgangspunkt for en sunn livsstil.

Lemonade Master Cleanse Diet

The Master Cleanse kosthold, en avgiftning diett en gang godkjent av høyprofilerte kjendis dieter Beyoncé Knowles, traff sitt høydepunkt i 2007-08. Opprinnelig utviklet av Stanley Burroughs i 1941, ble dietten gjenopplivet av Peter Glickman i sin bok "ned i vekt, har mer energi og være lykkeligere i 10 dager." Lemonade Master Cleanse er i utgangspunktet en 10-dagers vann raskt som er avhengig av ekstreme kalori begrensning for vekttap. Dietten består av drikking "lemonade" oppdiktet fra vann, sitron eller lime juice, lønnesirup og cayennepepper. Siden du ikke er forbruker noen fast føde eller fiber for varigheten av dietten, må du ta noen form for "naturlig avføringsmiddel" hver morgen og kveld. Selv om du kan forvente å miste 10-15 pounds under 10 dager på diett, kan du forvente å miste muskler og akkumulere fett på grunn av mangel på ernæring og balansert matinntak.

Grapefrukt kosthold

Grapefrukt dietten, basert løst på de metabolske forbedrende egenskaper av grapefrukt, er også kjent som den Hollywood eller Mayo Diet. Den underliggende forestillingen om denne dietten er at å spise grapefrukt i kombinasjon med protein utløser fettforbrennende egenskaper av grapefrukt. Den 12-dagers høy-fett, fungerer høy-protein diett på kalori begrensning, og lover å hjelpe deg å kaste 10 pounds. Dietten innebærer forbruker fire måltider om dagen som hver inkluderer grapefrukt og totalt 800-1000 kalorier per dag. Bortsett fra ikke inkludert nok kalorier til å være sunt på lang sikt, er det ikke en spesielt skadelig diett, med unntak av monotonien av å spise grapefrukt med hvert måltid.

The Three-Day Diet

The Three-Day Diet består av en svært lav-kalori tre-dagers diett plan som hevder å hjelpe deg å miste 10 pounds i tre dager. Mens svært calorie restriktiv, gjør dietten beholde en balanse av karbohydrater, proteiner og fett. På grunn av den lave mengden kalorier, vil du oppleve sult ofte, å sette deg i fare for å nå for junk food. Det er ingen snacks innebygd i måltid planer, så forventer å oppleve ekstremt høye og ekstremt lavt energinivå. Bor på denne planen i mer enn tre dager er ekstremt farlig som kroppen din vil gå inn i sult-modus, begynner en syklus av yo-yo slanking som du sannsynligvis ikke vil holde vekten av langsiktig.