Digidexo.com

Hvordan få Abs Som Megan Fox

Hvordan få Abs Som Megan Fox


Den kroppsdelen som alle merknader om Megan Fox (som om de ikke legger merke til alt av det) er hennes abs. Hun har gjentatte ganger sagt at hun ikke liker å trene, slik at du kanskje lurer på hvordan hun fikk abs sånn for Transformers og hennes andre filmer. Ikke å bekymre deg; Jeg har funnet det for deg. Så slutte å være feit og bruke denne treningen for å få flat abs!

Hvordan få Abs Som Megan Fox

En VARM OPP. Oppvarmingsfasen er å frigjøre fettsyrer fra fettcellene slik at de er de som vil bli brukt under den høye effekten delen av treningen. Start med å gjøre sommerfugl crunches (normale crunches med knærne bøyd.) Så gå til planker. Den kuleste artikkel jeg har sett på dette som bryter treningen ned er http://ezinearticles.com/?Planks,-Awesome-Abs-uten Doing-Crunches&id=1708526 . Den viktigste delen av dette, og den delen jeg vil gjenta om og om igjen, er å øke antallet du gjør hver eneste trening. Så du må holde skriftlige kilder. Målet ditt bør være fem mer hver gang.

virksomheten. Nå som pulsen er oppe og tankene dine er rett, la oss komme inn i det. Ha litt kul, rask musikk på og forberede seg til å gå gå gå i 15 minutter. Sykkel spark, mini leg heiser, kne ups, stående leg heiser, og ballen ben heiser. Du kan google alle disse vilkårene. Hvis jeg fortalte deg om dem alle, ville denne artikkelen være som syv sider lang! Min innsats er at den feite ræva di vet hva de er; du bare trenger litt motivasjon til å gjøre dem. Vel hva med dating filmstjerner og har gutta fawn over deg og kjøpe deg ting? Er det motivasjon nok? Få kommer !!!

avkjøles. Det er når disse fettsyrene du sluppet vil bli brent opp. Sett av 30-45 minutter med sykling å gjøre det. Dette er en helt avgjørende del av treningen, så ikke begynne å handle sketchy nå. Dette er når du taper vekt. Sunn vekttap er basert på raske bevegelser etterfulgt av utvidet langsom bevegelse. Det vil også gjøre at du mister vekt uten å få alle klumpete.

Hint

  • Så det er det ... en time om dagen ... rett fra Megan Fox!
  • Du må kanskje slå guttene med en kjepp etter 3 måneder med dette !!!! LOL