Digidexo.com

Jenny Craig Vs. Nutrisystem Mat

Noen som har som mål å gå ned i vekt ønsker å gjøre det i den raskeste, enkleste, mest effektive måten mulig. To mainstream-selskaper har lovet trofaste Kosten suksess på sine planer, og begge har mange ting å tilby. Nutrisystem Jenny Craig og er to vekttap selskaper med lignende ideer, og velge mellom de to kan være noe vanskelig og forvirrende. Finne en diett plan som fungerer for deg er viktig, som å være fornøyd med dietten vil trolig føre til bedre resultater og mer suksess for deg i det lange løp.

Convenience

Nutrisystem Både Jenny Craig og tilbyr en praktisk, tanke-fri tilnærming til slanking. De er basert på å gjøre slanking praktisk og enkelt for deg, slik at du vil være mer sannsynlig å feste med sitt program i det lange løp. Nutrisystem har en rekke planer som tillater deg å bestille din pre-pakket mat på nett, enten tilpasset eller pre-planlagt. De leverer det på døren i løpet av noen dager sammen med instruksjoner, og deretter din eneste jobb er å konsumere måltider basert på de retningslinjene de gir deg. Jenny Craig har de samme grunnprinsippene som Nutrisystem, selv om det tar lengre tid å få den opprinnelige batch av mat, så venter på å begynne sitt program tar mer tålmodighet, selv om selve programmet er svært lik.

Kostnad

Både Nutrisystem honorar Jenny Craig og er basert på kostnadene for mat, kjøpte bare gjennom sitt program ,. Avhengig av hvilke matvarer er valgt, priser på mat er noe sammenlignes med hvor mye penger du kan bruke i en matbutikk. Nutrisystem tar ikke betalt en månedlig avgift, og Jenny Craig månedlige avgiften varierer, men er overkommelig for de fleste. Du vil få elektroniske verktøy og samfunnet og faglig støtte med hvert av programmene, noe som gjør slanking opplevelsen mer nyttig og praktisk.

Mat Selection

Nutrisystem Både Jenny Craig og tilbyr et bredt utvalg av matvarer for å tilfredsstille en rekke kunder. Deres mat er prepackaged og måles slik at forberedelse er en lek. Nutrisystem har egne matvarer tilgjengelig for menn, kvinner, diabetikere og vegetarianere, noe som gjør det mulig for alle å være på deres diett plan. Jenny Craig tilbyr en plan som lar deg sakte migrere ut av deres plan og begynne å forberede mat for deg selv som du lære noen av teknikkene. Nutrisystem gjør det mulig for deg å være avhengig av deres store utvalg av mat, men inneholder lite utenfor matvarer som alternativer for å supplere sitt program.

Ulempene

Folk som har brukt Nutrisystem Jenny Craig, og har gitt positive anmeldelser om sin suksess, men det er også noen kritikere. Noen mennesker liker ikke kostnadene forbundet med hver av disse diett planer. Hver vekttap programmet ofte har avtaler som gjør at dieters å nyte mat for reduserte kostnader, men generelt, kan prisen på mat bli dyrt. En av fordelene med programmene - som er at de i utgangspunktet trodde fritt - kan også bli en negativ bivirkning, som ved hjelp av sine enkle programmer ikke lære deg hvordan du lykkes opprettholde vekten din uten deres system. Dette kan føre til økende vekt igjen eller bremse ned vekttap suksess når du avvikle sitt program.

Vekttap

Både Nutrisystem og Jenny Craig har en generell vekttap hastighet på en til to pounds per uke. Dette varierer i begynnelsen, så ofte flere pounds er tapt i løpet av de første ukene av begynner et vekttap program. Vekttap platåer også etter flere uker med suksess, men sto for tid og liten variasjon i ukentlig fremgang, er gjennomsnittlig én til to pounds per uke for både vekttap programmer.