Digidexo.com

Sammenligning priser for Individual Health Insurance

Shopping for individuelle helseforsikring er en utfordrende og noen ganger frustrerende oppgave. Til slutt, vil du finne den mest komplette forsikringsdekning mulig og den mest fornuftige premie mulig. Det finnes en rekke viktige faktorer å ta hensyn i å sammenligne priser for individuelle helseforsikring.

Egenandel

I sammenligne priser for individuelle helseforsikring fra politikk til politikk, er et viktig hensyn å velge dekning med en egenandel som er mest fornuftig for din situasjon.

Egenandelen er hvor mye penger du betaler direkte for medisinsk regninger i løpet av et år før dekning under en forsikringspolise er tilgjengelig. Jo høyere egenandel, jo lavere forsikringspremie. Du må huske på at en høyere egenandel krever at du betaler mer penger ut av egen lomme når medisinske tjenester, behandlinger eller prosedyrer er nødvendig.

Co-Pay

En annen sammenligning når de vurderer ulike individuelle helseforsikring alternativer er co-pay. Co-pay er beløpet du personlig betale for ulike medisinske prosedyrer. Ved å velge en individuell helseforsikring politikk med en høyere co-lønn, er du i stand til å redusere mengden brukt på premiene under begrepet av politikken. Husk at beløpet du betaler mot en co-lønn ikke er lagt inn i pengene utbetalt mot årlig egenandel.

Begrenset dekning

Den minst kostbare kurs for å ta når man sammenligner priser for individuelle helseforsikring er å kjøpe en politikk med begrenset dekning. For eksempel kan du få det som er kjent som en individuell store medisinske forsikring. Denne type helseforsikring politikk gir deg beskyttelse hvis du har et stort medisinsk krise - en alvorlig ulykke eller en stor helsemessig problem som kreft. Et stort medisinsk politikk dekker ikke mer rutinemessig karakter, herunder kostnader forbundet med forebyggende behandling.