Digidexo.com

Hvordan Stopp Lice Fra Legging Egg

Hvordan Stopp Lice Fra Legging Egg


En diagnose av hodelus infestation kan være både frustrerende og pinlig. Lus spres fra person til person gjennom deling av luer, hjelmer, kammer, hår tilbehør, puter, tepper, og selv møbler. Når du har blitt infisert med lus, det tar mye tålmodighet og viljestyrke for å bli kvitt dem. Det finnes måter å stoppe dem fra å legge egg, slik at du kan eliminere lus og komme videre med livet ditt.

Bruksanvisning

Drep lus før de kan legge egg. En vanlig metode er å vaske håret med et plantevernmiddel sjampo og gjenta i en uke. For å fjerne lus permanent trenger du en metall nit-plukking kam og en god balsam, som hjelper glir nits fra håret. Dette bør gjøres umiddelbart etter bruk av lus shampo og gjort en gang om dagen i et par uker. Selv om du ikke legger merke til lenger lus eller egg, bør du likevel sjekke den infiserte persons hår for tapte egg på en jevnlig basis.

Kvel lus. En annen vanlig brukt metode omfatter olivenolje og en dusjhette. Hell nok olivenolje til å mette håret og deretter dekke med en dusj cap. La på over natten. Om morgenen skylle håret, og deretter sjampo og tilstand. Deretter kan du bruke en nit kam og trekk forsiktig ut døde lus og egg. Gjenta en gang om dagen i to uker.

Destroy lus med en sterk munnvann for å stoppe dem fra å legge egg. Noen mennesker tror at mette smittet persons hår med en sterk munnvann, som Listerine, dreper levende lus. Dette bør stå på i to timer, og deretter skylt ut veldig nøye med vann, holde munnvann vekk fra øynene. Endelig mette håret med eddik, la på i en time, og skyll forsiktig ut igjen.

Til slutt, sjampo, tilstand, og bruke et metall nit hakke for å fjerne eventuelle tiloversblevne døde lus eller luseegg. Gjenta gre daglig i to uker eller lenger.

barbere bort håret. Hvis du har små gutter og ikke har tålmodighet til å drepe lus, gi dem en buzz cut for å fjerne både lus og egg.

Tips og advarsler

  • Ren og tørr alle klær og sengetøy med varmt vann og såpe. Endre putevar hver morgen eller plassere et rent håndkle over puta hver natt. Gjenta i minst to uker.
  • Vacuum møbler og tepper for å fjerne egg og lus. Dette bør gjøres hver dag i to uker.
  • Rengjøre og desinfisere leker. Plasser utstoppede dyr og dukker i en lufttett pose for to uker, slik at eventuelle lus som gjemmer seg vil dø.
  • Bruk en metall nit kam daglig for å søke etter og fjerne lus og egg. Gå gjennom hvert hårstrå og bruke et forstørrelsesglass om nødvendig. Denne prosessen kan ta en eller to timer, avhengig av hvor mye hår. Ikke slutte å gjøre dette, eller vil du mest sannsynlig går glipp av egg som til slutt vil slå inn lus. Vær årvåken og gjøre dette hver dag.
  • Vær forsiktig når du skylle plantevernmidler, eddik, munnvann, olivenolje, og balsam fra håret.
  • Sterilisere børster og kammer ved å koke i varmt vann i 15 minutter eller suge i alkohol.
  • Lær barna viktigheten av å ikke dele klær, hatter og puter.