Digidexo.com

Hvorfor Mitt Bryst & Ears Hurt når jeg kjører?

Hvorfor Mitt Bryst & Ears Hurt når jeg kjører?


Ubehag kan oppstå når du kjører, inkludert smerte i brystet eller skulderområdet og smerter i øret. Denne smerten kan bety et alvorlig problem, men ofte er det en enkel forklaring.

Årsaker til brystsmerter

Inntil en lege utelukker et hjerte tilstand, bør en løper slutte å kjøre hvis brystsmerter oppstår. Smerter i brystet også kan være forårsaket av ubalansen muskulær og dårlig holdning. Ifølge Dr. Steve Dischiavi, fysioterapeut for Florida Panthers, trening med en ubalansert kropp forkorter vev på forsiden av kroppen og fører til at skuldrene for å bøye seg fremover, og skaper smerter i muskler og ledd.

Årsaker til øresmerter

Running fører blod fra hele kroppen til å bli viderekoblet til musklene, sammentrekning av blodårene i ørene. Dette senker oksygennivået og kan stimulere smertereseptorer i ørene, spesielt i kaldt vær. Hvis øresmerter fortsetter, ta kontakt med en lege for å utelukke en ørebetennelse eller annen tilstand.

Behandling

En balansert fysikk kan skapes ved toning ryggmuskulaturen, samt fremre muskler, sier Callum Keith-King, en personlig trener på Diakadi Body Personal Training and Wellness Center. Strekke skulder, rygg og brystmusklene før og etter et løp vil løsne og avlaste disse områdene. Iført en lue eller pannebånd i kjøligere vær vil varme ørene og hindre ytterligere innsnevring av blodårene.