Digidexo.com

Hvordan lage en etappe Splint

Hvordan lage en etappe Splint


Når du finner deg selv uten enkel tilgang til profesjonell medisinsk hjelp, evnen til mote råolje, men effektive reparasjoner til helse nødhjelp - som ødelagte ben - kan bety forskjellen mellom liv og død. Avhengig av hvilke materialer du har tilgjengelig, vil alt fra greiner til trekking polene til rammen av ryggsekken fungere som spjelking materiale.

Bruksanvisning

•  Legg din padding materiale flatt på bakken. Fold den på en slik måte at man har et rektangel, så lenge som mulig på den ene side, med den annen side så lenge de to stive stykker.

Plasser begge delene av stivt materiale i hver ende av den rektangulære stykke stoff og begynne å rulle stive biter i stoffet, jobbe din vei mot sentrum. La åtte eller ti inches av stoff rullet i sentrum.

Plasser utrullet stoffet bak den brutte parti av benet og de ​​to stive stykker rullet opp på hver side av benet. Knyt provisorisk skinne på plass med tau eller ledningen, ta vare å knytte det stramt nok at splint vil ikke skifte rundt: Men ikke knytte det så stramt at blodsirkulasjonen er kuttet av. Bind inn så mange steder som mulig, men ikke tie hvor bruddet er, heller tie på hver side av den.

Påfør padding materialet direkte til beinet, hvis materialet i seg selv gir stivhet; som en skumliggeunderlag for eksempel.