Digidexo.com

Raw Food Diet - Hva Foods å unngå

Raw Food Diet - Hva Foods å unngå


Noen fordeler av en rå-mat diett inkluderer økt energinivå, vekttap og bedre hud, hår og fordøyelsen; Men det er matvarer som bør begrenses eller helt unngås for å avverge potensielle risikoer fra denne begrensede kosthold. Fra matforgiftning til vitaminmangel, er det mulig fare for forbruker kun ubehandlet, ukokt mat. Som med de fleste spesielle dietter, det er både fordeler og ulemper. Velg mat klokt og fremme bevissthet for å unngå å møte rå-mat diett farer.

Animal Products

Vær forsiktig med fisk, postei, rå kuas ost og mutter melker. Forårsaket av giftstoffer i kroppen - hovedsakelig bakterier, parasitter eller mold - matforgiftning kan være en trussel mot mange raw-food slankere. Når nøttemelk er laget ved å blande nøtter med melk, dette, samt rå kumelk ost, ikke bør overlates unrefrigerated for mer enn noen få timer.

Rått kjøtt, som biff tartar, og enkelte fisk, inkludert tunfisk og laks, kan bære parasitter, bakterier og, i ekstreme tilfeller, selv små ormer.

Sett hygiene først for å unngå de potensielle farene ved matforgiftning ved inntak av rå animalske produkter. Vask hendene grundig og holde edibles nedkjølt før du er klar til å forberede måltidet. Du kan også bruke en food-grade hydrogen peroxide å grundig rense dine kjøtt og ost.

Korn og spirende

Havre, hvete, hirse, ris og andre kornsorter er utenfor grensene i bearbeidet form. Unngå frokostblandinger, kokt ris, pasta, havregrøt og kokt havregryn. Korn er en god kilde til karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler; derfor på en rå-mat diett, mange velger å spire korn og frø.

Begrens inntaket av spiret korn. Etter vask, bløtlegging og spirende frøene i krukker eller kluter, potensialet for bakterier samling øker. Alfalfaspirer ofte havna L-canavanine sulfat, et skadelig aminosyre, mens andre spiret frø og korn kan bære E.coli og salmonella. Økning vanning frekvens på spiret frø for å redusere veksten av bakterier.

Raffinert mat

Også kjent som en levende mat diett, oppfordrer rå-mat diett inntak av ubehandlet edibles. Mange tilsetningsstoffer i dietter er raffinert, behandlet eller gjæret.

Unngå sukker, salt, alkohol og behandlet oljer når du er på en rå-mat dietter. Diabetes og uregelmessig glukosenivåer er relatert til bruken av raffinert sukker, alkohol kan være skadelig for lever og nyrer, bordsalt er forbundet med høyt blodtrykk, og hydrogenerte oljer er pakket med fettsyrer.

Bruk i stedet kaldpressede, ubehandlet olje når du lager supper, smoothies og salatdressinger. Få din daglige sukker fra frisk frukt, som appelsiner, vannmeloner og grapefrukt, eller velg rå, sukkerrør pressede sukker. Substitute Braggs Amino Liquids eller Nu-Salt for vanlig bordsalt, og velger viner enn gjærede øl når du har en drink.

Advarsel

Med unngåelse av store matvaregrupper, mange rå-mat dieters opplever uønskede bivirkninger. Følg nøye med på det daglige inntaket av kalsium, protein, kalorier, jern og vitamin B12. Disse spesielle områdene er ofte utilsiktet neglisjert på en rå-mat diett.

Videre kan effekten av å spise kun rå mat på barn, gravide og personer med anemi være harde, noe som resulterer i urettmessig utvikling, vekttap og kjemiske ubalanser.

Vurdere å inkludere en daglig multivitamin eller vitamin kombinasjon for å supplere de næringsstoffene du kan være mangler ved å spise alle rå mat.

Misforståelse

Den vanligste misforståelsen rundt en rå-mat diett er at abonnenter bare knaske på frukt, grønnsaker og nøtter, aldri ha full måltider eller tilberedte retter. I sannhet, er det flere stykker av utstyr og metoder for forberedelse som gjøre å ha en mangfoldig raw-food meny mulig.

Bruk en juicer å lage fersk fruktjuice og grønnsaksjuice. Fryse dem for sorbeter og kald frukt godbiter. En blender er en rå mat dieter beste venn. Fra supper og grønne smoothies til sauser, innovative iskrem og til og med mutter Butters og pålegg, blender er ideelle for å transformere din rå mat fra ren form. Dehydrators er stor for å gjøre informasjonskapsler, granola barer og kjeks, mens leirkrukker, boller og diverse kluter brukes til spirende, spirende og rehydrating korn, frø, nøtter og gress.