Digidexo.com

Hvilke typer aktiviteter er passende for barn med ADHD?

Hvilke typer aktiviteter er passende for barn med ADHD?


Barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) har en vanskelig tid på å nyte visse aktiviteter. ADHD påvirker et barns oppmerksomhet og impulskontroll. Et barn med ADHD er ikke alltid i stand til å konsentrere seg godt nok til å følge instruksjoner eller opphold involvert i et spill. Holde et barn med ADHD engasjert i en aktivitet vil oppmuntre henne til å samhandle med andre barn. Over tid sosialisering gjennom aktiviteter kan hjelpe et barn med ADHD forbedre sin opptreden i skole og fritidsaktiviteter.

Start en Collection

Hjelpe et barn med ADHD starte en samling vil oppmuntre ham til å lære om et bestemt emne. Samle frimerker, miniatyrer eller tegneserier gir et barn en mulighet til å sette små mål. Å ha en samling kan hjelpe et barn forbedre sin konsentrasjon og gi ham noe å se frem til. Å vite mer enn jevnaldrende om et bestemt emne vil gi et barn en følelse av stolthet som vil oppmuntre ham til å fortsette å arbeide med å bygge en samling.

Ikke-konkurranseidrett

Sport er en morsom måte for barn med ADHD til å lære om å samarbeide med jevnaldrende. Ikke-konkurrerende idretter som bowling, karate og løping la et barn arbeide av overflødig energi konstruktivt. Uten den ekstra press for å måtte vinne, kan et barn fokusere på å bli kjent med lagkamerater og lære om sporten.

Kunst

Fargelegging og tegning er noen av de tidligste barndom aktiviteter. Oppmuntre et barn med ADHD til å prøve maleri, skulptur og andre typer ekspressiv kunst vil lære henne å fortsette å utvikle en ferdighet. Holde orden på kunst forsyninger og samtidig opprettholde et rent arbeidsområde hjelper henne å lære om organisering.

Ungdomsgrupper

Ungdomsgrupper gi et barn med ADHD en sjanse til å samhandle med andre barn mens du tar del i en rekke aktiviteter. Organisasjoner for barn som gutt eller jente Scouts og kirke grupper kan bidra til å oppdage nye talenter. Grupper for barn også hjelpe dem oppfylle visse mål mens du utfører tjenester som hjelper samfunnet.