Digidexo.com

Urte kosttilskudd som øker Energy

I 2007 ble det Food and Drug Administration gitt myndighet til å føre tilsyn med produksjon av domestic- og utenlandske-laget urte kosttilskudd, ifølge Mayo Clinic. Disse autoritative krefter ble faset inn, med full kontroll kommer i 2010. Flere urte kosttilskudd kan bidra til å øke energi. Men det er viktig å utvise forsiktighet før du tar noen supplement.

Eleuthero (Siberian Ginseng)

Eleuthero (Sibirsk ginseng) er en busk som vokser i Sibir, Kina, Korea og Japan. Roten av anlegget er vanligvis brukes i naturmidler. Ifølge American Cancer Society, har flere studier vist at eleuthero kan bidra til økt energi. Imidlertid er forskningen ikke avgjørende. En gjennomgang av åtte kliniske studier har funnet at tre studier antydet at eleuthero bedre fysisk utholdenhet, mens fem viste ingen fordel. Videre ble de fem studier som viser ingen fordel fast bestemt på å være mer vitenskapelig lyd.

Gotu kola

Gotu kola er en plante som vokser på Madagaskar, India, Sri Lanka, Indonesia og Sør-Afrika. Bladene og stammen av planten er vanligvis brukes i naturmidler. Sammen med å øke energi, talsmenn for urten kravet, kan gotu kola redusere feber, lindre lunger og kurere kreft, blant annet. Noen studier utført på dyr har vist at gotu kola kan ha noen helbredende verdi, for eksempel quicke helbredelse av sår. Men mer forskning er nødvendig for å fastslå effekten av gotu kola på å øke energien til mennesker. Likevel, mange mennesker, for eksempel forfatterne av en online urte kosttilskudd guide, www.herbal-supplements-guide.com, mener urten for å være en verdifull rejuvenator.

Maitake

Maitake er en spiselig sopp som vokser i fjellene i nordøstlige Japan. Det er ofte brukt som kosttilskudd og for å bekjempe kronisk trøtthet. Et år lange studie som evaluerer effekten av Maitake på personer med HIV, utført av Douglas Schar, fant at Maitake forbedret energi nivåer av enkelte deltakere. Flere andre studier har antydet at Maitake kan positivt påvirke immunforsvaret. Likevel, vitenskapelige studier om effekten av Maitake på energi er sparsommelig.