Digidexo.com

Sykdommer og Lidelser i Muskelsystemet

Noen av de vanligste sykdommer og lidelser i muskel-systemet inkluderer myopatier, kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, muskeldystrofi og kompartmentsyndrom. Muskulære systemet sykdommer er ofte forårsaket av problemer med sentralnervesystemet.

Myopatier

Myopatier er muskelsykdommer som påvirker skjelettmuskulatur og er forårsaket av genetiske problemer eller metabolske forstyrrelser i henhold til Neurology Channel. De fleste typer myopatier resulterer i svake musklene og ofte utvikles i ung alder.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom er et syndrom som fortsatt blir undersøkt av leger og resultater i ekstrem utmattelse som ikke går bort med resten, ifølge Mayo Clinic. Symptomer på kronisk utmattelsessyndrom inkluderer tap av hukommelse, konsentrasjonsvansker, tretthet, tilfeldige muskelsmerter, hodepine, oppfriskende søvn og sår hals.

Fibromyalgi

Fibromyalgi resultater i utbredte smerter i hele hver muskel i en persons kropp. Ca 2% av hele USAs befolkning er rammet av fibromyalgi. Symptomer på fibromyalgi inkluderer felles ømhet, tretthet problemer og søvnforstyrrelser.

Muskeldystrofi

Muskeldystrofi er en arvelig muskelsykdom som gjør at muskelfibrene unormalt utsatt for skader. De fleste typer av muskulær dystrofi er forårsaket av mangel av et protein kjent som dystrofin.

Kupé syndrom

Kompartmentsyndrom er en uvanlig utøvd indusert syndrom og forårsaker smerte, hevelse og noen ganger funksjonshemming i personens ben eller armer. Kompartmentsyndrom er mer vanlig blant erfarne idrettsutøvere, men kan påvirke hvem som helst.