Digidexo.com

Fase 2 Diet Supplement bivirkninger

Fase 2 er en populær diett supplement som hevder å blokkere opptaket av karbohydrater i kroppen. Hvis karbohydrater er blokkert, da de ikke har mulighet til å slå inn sukker eller fett, som deretter kan føre til vekttap. Som med mange slankepiller, det er positive og negative resultater. Denne artikkelen skal hjelpe deg å forstå mer om fase 2 samt noen potensielle bivirkninger du bør huske på.

Vekttap fra fase 2

Ifølge krav, vil ett gram Fase 2 nøytralisere 2250 kalorier av karbohydrater (tilsvarer et brød eller en halvkilo pasta).

For mange enkeltpersoner, er karbohydrater anses å være en fiende av vekttap. Mens noe vil føre til vektøkning hvis den ikke spises i moderate mengder, karbohydrater er svært verdifull for din generelle helse, som de gir kroppen din med mye nødvendig energi. Men for de som spiser karbohydrater overdrevet, de kan bli tiltrukket av karbohydrat-blokkerende kosttilskudd som fase 2.

Hvis Fase 2 fungerer som hevdet, er færre karbohydrater absorberes av kroppen (ca. 66 til 75 prosent færre karbohydrater) og du taper vekt fordi det er en lavere andel karbohydrater som slår til fett i kroppen.

Aktive ingredienser i Fase 2

Den aktive ingrediensen i fase 2 er et utdrag fra hvite kidneybønner. Dette er en helt naturlig ingrediens. Den maksimale styrken versjon av Fase 2 omfatter også andre populær diett pille ingredienser, slik som krom, magnolia bark ekstrakt og svart pepper ekstrakt.

Proof of Effective

Noen kliniske studier har vist at dette produktet er trygt og effektivt for å redusere karbohydratforbruk. Imidlertid har andre studier vist at effektiviteten av hvite nyre bønne ekstrakt er ufullstendig. Som med mange andre vekttap kosttilskudd, kan dette fungere for noen mennesker, og ikke for andre.

Anbefalinger

For at supplement å være gunstig, er det anbefalt at ett gram er tatt før et måltid inneholdende stivelsesholdige karbohydrater. Avhengig av hvilken fase 2 produkt du prøver, vil det være mer konkrete anbefalinger som du bør følge. I tillegg anbefales det at personer som har blitt diagnostisert med diabetes, eller gravide kvinner, bør ikke ta Fase 2 karbohydrater blokkere.

Potensielle bivirkninger

Folk som tar denne type karbohydrat blocker kan lide av bivirkninger. Disse inkluderer halsbrann, diaré og overdreven gass. Andre brukere kan også lider av angst. Som med alle diett pille eller supplement, bør du la legen din vet at du tar produktet. Slutte å bruke hvis du opplever negative bivirkninger.

.