Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på Myasthenia Gravis

Myasthenia Gravis er definert som en tilstand som påvirker muskler og forårsaker svakhet og tap av kontroll som kan variere fra mild til alvorlig. Betraktet som en autoimmun lidelse, myasthenia gravis innebærer muskler og immunsystemet. Immunsystemet i utgangspunktet angriper kroppen ved et uhell, forårsaket av en kommunikasjons svikt mellom nervesystemet og musklene. Selv om det kan ramme alle aldersgrupper, er denne tilstanden oftest funnet hos unge voksne kvinner. Det påvirker musklene i armer, ben, og ansikts-området. I noen tilfeller kan det påvirke lungefunksjonen. Mens det er ingen kjent forebygging av sykdommen, har forskning fastslått at det kan være på en eller annen del genetisk. Lære å identifisere symptomer på myasthenia gravis vil bidra til å oppmuntre rask behandling av symptomer og unngå mer alvorlige problemer og komplikasjoner som lungebetennelse.

Bruksanvisning

Symptomer

En hengende øyelokk er en av de vanligste synlige symptomer på myasthenia gravis. Denne mangelen på kontroll over øyelokkene gir inntrykk av at en person er alltid å sovne, men slik er ikke tilfelle. Symptomet kan også produsere dobbelt syn.

To Utfører ansiktsuttrykk kan bli stadig vanskeligere. Tap av kontroll over evnen til å smile, myse og grimase ofte vises med denne tilstanden.

Økende svakhet i armer og ben indikerer sykdommen har kommet. Sittende eller stående i lange perioder av gangen blir stadig vanskeligere og prekær.

svelge eller tygge maten kan bli vanskelig. En økt vanskelighetsgrad danne ord og tale er en annen stor komplikasjon og symptom på myasthenia gravis. I senere stadier, kan vanskelig å puste også nevnes.

Smertefulle muskler som blusse opp med bruken er en annen vanlig symptom på denne sykdommen. Selv normal bruk muskelen kan be økende smerte som forverres dersom muskel fortsetter å bli brukt.

Hint

  • Forsvarlig medisinsk behandling kan bidra til å gi lindring av symptomer. Antikolinesterase medisiner og rusmidler er ofte foreskrevet for å bedre muskelfunksjon, så kontakt lege så snart som mulig hvis noen av symptomene nevnt ovenfor er notert.
  • Choking, pustevansker og lungebetennelse er potensielle komplikasjoner av myasthenia gravis. Hold en forsiktig se og søke råd hos helsepersonell for behandlingstilbud for eventuelle komplikasjoner eller problemer.