Digidexo.com

Gastric Bypass diett med Protein

Hvis du har besluttet å ha gastric bypass operasjon måten du spiser er i ferd med å endre seg. Etter operasjonen vil du begynne å spise etter en plan som utvikler seg i flere etapper for å få magen din vant til fast føde igjen. Maten mest avgjørende for din helse og suksess er protein. Foruten å spise mat med høyt protein, vil gastric bypass operasjon kreve at du legger en høy protein pulver supplement til ditt daglige kosthold.

Diett Kjennetegn

Etter operasjonen er det daglige kosten mål å spise 60 til 100 g protein daglig. Dette kan være utfordrende å vurdere kaloriinntaket vil være 700-1000 kalorier per dag og magen vil være på størrelse med et egg. Dette er grunnen til at proteintilskudd er nødvendig.

Legen kan kreve at du å være på en flytende protein diett for to uker før operasjonen. Benytt anledningen til å finne et proteinpulver du tåler godt og eksperimentere med å lage ulike protein shakes. Bruk kun frukt uten frø og søtstoffer i stedet for sukker eller honning i dine protein drinker.

Du bør alltid spise protein først som det vil holde deg full og fornøyd. Du bør ikke overspise og aldri spise mer enn 5 g sukker på en gang.

Stadier

Ifølge dietitians Kuda Mushaninga og Robyn Stuewe, forfatterne av "The Guide til New You", etter gastric bypass operasjon, er det fem stadier av å spise som vil forberede magen for å spise vanlig mat igjen.

I den første fasen (de to første dagene etter operasjonen) kan du spise kun klare væsker: sukkerfri jello og kilder til protein like klar kjøttkraft og protein drinker. Den andre fasen er det av komp væsker. Kremen av hvete eller ris, skummet melk, fettfri krem ​​suppe, sukker gratis pudding og yoghurt er introduserer i denne fasen.

Den tredje fasen er most mat, som kan inkludere magert kjøtt for protein, lav fett cottage cheese, kokt korn, potetmos, frukt og grønnsaker. Den fjerde fasen omfatter kjøttdeig - kylling eller kalkun - for protein. Etter tre til seks måneder mest myke grønnsaker er godt tolerert.

Den femte stadium muliggjør terninger magert kjøtt og egg, så utfordringen å spise 60 til 100 g protein daglig blir lettere i dette trinn. Andre tillatte matvarer er hele hvete brød, pasta og brun ris. Hvis magen din tåler myk mat godt, kan du flytte til den siste etappen, som er representert med vanlig mat, når du kan spise alle matvarer fra de foregående stadier, men uten den spesialbehandlingen.

Betraktninger

Spise noe hardt som nøtter, frø, kli frokostblanding før du er godt til å spise normal mat. Ikke spis sukker belagt frokostblanding, grovt kli frokostblanding og noen stivelse laget av raffinert mel eller sukker lagt elementer. Magen trenger tid til å gro.

Ikke spis grønnsaker med frø, tøffe skinn, eller trevlet som selleri. Vegetabilsk juice, kål, blomkål, brokkoli, og squash min sak ubehagelig gass.

Unngå å spise alt som er laget med hvitt mel, hvit ris eller behandlet sukker. Uker før operasjonen begynner å eliminere koffein langsomt. Ikke drikk brus fordi det vil strekke magen posen. Drikk 8 glass (64 oz) av vann og tre protein drinker daglig.