Digidexo.com

Poison Ivy Cure

Poison Ivy trives i de sørøstlige deler av USA og bærer mye til felles med sine fettere, gift eik og gift Sumac. Det kan forårsake kløe, blemmer og smertefulle utslett på noen bar hud som kommer i kontakt med den. Poison Ivy symptomer har en tendens til å passere innen en uke eller så, men i mellomtiden kan de kjøre deg sint. Det er ingen reell kur for det, men du kan behandle symptomene før de går bort.

Medisin

De fleste medisiner behandle Poison Ivy lokalt, med kremer eller lotions gnidd på det berørte området. Calamine lotion og aloe vera er tradisjonelle kurer, og lotions som inneholder mentol hjelp berolige huden også. Mange leger anbefaler hydrokortison og lignende kortisonkremer og kan foreslå orale antihistaminer også. Poison Ivy er egentlig en allergisk reaksjon, som antihistaminer kan adressere. I alvorlige tilfeller kan en lege forskrive mer potente kortikosteroider for å lindre symptomene. De fleste andre former for medisiner er tilgjengelig over disk og kan kjøpes på apotek.

Kolloidalt havremel soaks

Kolloidalt havremel brukes til å fukte huden og kan gi kortsiktig lindring mot Poison Ivy symptomer. Tegn et kjølig bad, og hell en kopp kolloidalt havremel i vannet som sin fylle opp. Tillate det å blande grundig med vann, deretter suge på den i 15 til 30 minutter. Du kan bruke lunkent vann hvis du vil, men pass på at det ikke er for varmt. Varmt vann tørker ut huden og øker sin overflatetemperatur, noe som gjør Poison Ivy symptomene verre. Når du tørker av, bruk et mykt håndkle og tørk av vann i stedet for å gni. En kolloidalt havremel suge skal hjelpe lindre symptomene for to til fire timer, og du kan gjenta det etter behov.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser arbeide fordi de er enkle å lage og kan oppdateres på vilje. Selv om de ikke skulle fortrenge andre former for medisiner, de gjør et godt alternativ i en klemme eller mens forsterke mer potente botemidler. Ta en myk vaskeklut og suge den i iskaldt vann. Pakk isbiter eller knust is i den hvis du har noen, og trykk den mot spot påvirket av giften eføy. Unngå å trykke for hardt ned, og oppdatere den med mer is eller kaldt vann hvis det blir for varmt. Hold den på plass i 15 til 30 minutter. Det burde redusere hevelse og holde den verste kløe i sjakk.