Digidexo.com

Hvilke vitaminer Hjelp Hair & Nail Vekst?

Hvilke vitaminer Hjelp Hair & Nail Vekst?


Alle vil ha sunt hår og sterke negler, men noen mennesker har svake, giddeløs hår og kjedelig negler som et resultat av deres ikke vokser ordentlig. Hvis du har svake hår og negler, kan problemet være en diett mangelfull i enkelte vitaminer eller mineraler. Det rette er å legge de nødvendige vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, enten ved å ta kosttilskudd eller spiser matvarer som er rike på dem.

Biotin

Ta biotin for å styrke svake negler og hjelp i deres vekst. Mayo klinikken viser ikke et anbefalt daglig dose fordi de fleste mennesker produserer nok biotin naturlig. Kroppene våre trenger biotin for å gjøre keratin, som negler er laget av. Spis matvarer som eggeplomme, gjær og laks for naturlige kilder til biotin, eller ta biotin som en pille supplement.

Vitamin E

Spise brokkoli, spinat, egg, solsikkefrø og bruke vegetabilske oljer med matlaging. De er alle kilder til vitamin E, et fettløselig vitamin og antioksidant som hjelper blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som styrker håret og fremmer hårvekst. Punktering vitamin E kapsler og bruke oljen direkte på håret ditt.

Iron

Legg jern til en godt balansert kosthold. En jern-mangelfull diett kan forårsake tynning av hår og sprø negler. Spis bønner, spinat, biff lever, jern-beriket korn og pasta, alle naturlige kilder til jern. Ta vitamin C gjennom juice eller et supplement for å øke kroppens opptak av jern.

Vitamin B Complex

Legg B-vitaminer til kosthold og unngå tørt livløst hår og flisete tupper. Flisete tupper få håret til å bryte hindrer veksten av langt sunt hår. Spis mat rik på B-vitaminer som bønner, blomkål og gulrøtter, eller ta et supplement som inneholder alle viktige B-vitaminer. Disse vitaminer er vannløselige, og deres overskytende blir utvist i urinen, noe som kan bli misfarget.

Forholdsregler

Prøv å legge disse vitaminene i kostholdet ditt gjennom mat kilder før du tar et supplement. Snakk med din primære omsorg lege før du starter en ny supplement. Noen kosttilskudd kan forstyrre dine medisiner. Følg instruksjonene for å unngå overbelastning kroppen din. Det kan ta et par måneder å reversere hår og spiker skade. Ikke forvent vekst resultater over natten fra kosttilskudd eller diett endringer.